Ei hyvin tämä blogin pito alkanu, kirjottelu on jääny yhteen kertaan, kun ei muka kerkee..

Vega on jo iso poika, säkä on n.46cm ja painoa 14,4kg. Pentukarvaa löytyy enää oikeestaan päästä ja hännästä. Etuhanpaat on vaihtunu, kulmurit on vielä mallia naskali samoin takahampaat. Ruokaa osataan odottaa ja syödään vasta luvalla. Ruuan tekoa ei poju malttas millään oottaa, pieni meinaa kuolla vissiin nälkään ja kertoo sen ihan ääneen. Kynsien leikkaaminen alkaa oleen taas ihan hiljasta hommaa. Yhessä välissä pentu meinas et tästä selviää, kun alkaa kiljumaan hysteerisesti, nyt sekin on unohtunut. Sisäsiistiksikin tuota pentua voinee jo sanoa, työpäivien aikana ei oo yli kuukauteen tehny sisälle. Eilen käytiin Ylivieskassa kattoon agiliitoa ja Kalajoella heppojen estekisoja. Kivoja koirakavereita on löytynyt ihan mukavasti, huonoja kokemuksia ei oikeestaan oo tullu ollenkaan, vielä. Kyllä niitäkin ehtii saada.

Vega on treenannut pelastushakua, tosi paljon tuntuu tykkäävän. Treenikaverit kehui viimeks rauhalliseksi kaveriksi. Nyt aluksi ainakin keskitytään vaan pistoihin, josko vaikka sinne PK-puolelle suuntais ni ei aleta tuulitreeniin olleskaan, ainakaan vielä. Agi-kentällä käydään joka viikko pyörähtämässä Friidan treenien aikaan, putkeen on jo tutustuttu ja pari siivekkeiden kiertoakin on kokeiltu. Luoksetuloharjoituksia tehdään joka päivä lenkillä. Sivulle tuloa, ja oisko se sitte sitä kontaktikävelyä jota kans harjotellaan omalla pihalla. Eilen vähän kentälläki =)

Friida liitelee keskiviikkosin omissa treeneissä ja torstaisin tupoksessa. Tällä viikolla molemmissa on painopiste ollu juoksemisessa. Keskiviikon treenissä Kirsi oli tehnyt ihan vaan suoran, aita-A-rengas-pujo-u-putki, keskityttiin kontaktiin ja pujottelun aloitukseen. Vauhtialoitus tuotti ongelmia, ja pujotteluhan on hidasta vielä. Nopeutta pujoon haettiin lelupalkalla, tulostakin tuli. Satulla oli aitahässäkkä, jossa kokeiltiin vähän erilaisia ohjauksia, se meni neitiltä hienosti, tai siis kerrankin ohjaaja osas huitoo oikeeseen suuntaan. Tupoksessa juostiin, ja lujaa, treenejä en enää muista ulkoa, mutta löytynevät Wilin ja Pinjan blogista, linkitän kunhan opettelen sen taidon. Puomin kontakti oli välillä hukassa samoin ohjaajan käpälät on missä sattuu, ja kuntoa ei oo lähellekkään riittävästi. Pitää yrittää alkaa päivitteleen aktiivisemmin ni saattaa muistaa treenitki kirjata oikeen..

Tokoa on treenattu issekseen pihalla. Seuraamiset on välillä jo loistavia, paikallaan olossa on häiriötä varmasti riittävästi kun samaalla Vegan kans touhuan parin metrin päässä. Perjantaina käytiin kentällä Papun kans, Paikallaanolo ihan hyvä, välillä piti kuunnella kun pentu itki autossa. Seuraaminen ei ois voinu vähempää kiinnostaa, eikä oikeen mikään muukaan. Oisko väsy iskeny parin päivän agi-juoksujen jälkeen.

Kuvia molemmista otuksista löytyy tuolta  http://hannak.kuvat.fi/kuvat/Koirat/Muita%20koiria/Ghosteyes%20Elboron%20Eternal%20ja%20Donzara%20Kukkafloora/Vega%2C%20Friida%20ja%20Sara%2017.08.08./ Pitkä linkki, taas jotain uutte opeteltavaa.. Hannalle suuri KIITOS! kuvaamisesta.