Eipä ollu masu sekasin kummallakaan, voidaan jatkaa luiden syöntiä =)

Aamulla kävin M & M:ssä hakemassa Heiniltä halvennuksessa olleen DogBagin, josko sais vaikka Friidan viihtymään sielä treenien (miksei joskus kisojenki) rataan tutustumisten ajan. Kokoon taiteltuna häkkyrä mahtuu ihan normaalin kokoseen reppuun, taittelu vaan on ihan oma taiteen lajinsa. Ehkä senki oppii ku vähän harjottelee..

Päivällä mentiin käpikseen liitelemään. Treenit oli sovitu kaheksi, yllättäen tuli vettä ihan kivasti. Sade kyllä loppu melkeen het ku esteet saatiin kentälle. Tehtiin kaks harjotusta, ekana torstain tupostelun kertausta, ihan kivasti meni. Palkkasin vaan lelulla, Friida kävi siihen kiinni niin ku pitiki ja repi hullun kiilto silmissä =)
Vegan jätin uuteen mökkiin oottelemaan, ekan harjotuksen puolessa välissä tytöt alko huuteleen kentän reunalta. Pentu oli kipannu mökin kylelleen!  Pari kertaa kävin nostaan sen ylös, mut aattelin sitte et olkoot, sama kait se on mikä sivu mökistä on maassa.
Toisessa harjotuksessa oli A, pujo, keinu ja hyppyjä, niitä sitten mentiin sopivassa järjestyksessä. Keinu oli vissiin aluksi vähän liukas, ku neiti epäröi sen menemistä. Muutenki ois vissiin ite pitäny vielä paremmin suunnitella harjotukset, ja pitää koirus paremmin hanskassa tai sitte kuumu mökissä olosta sen verran et vähän meinas käydä kierroksilla. Jatkoin lelulla ohjaamista ja palkaamista, se tuntuu toimivan tuolle koiralle paremmin ku namit.
Lopuks Kati vielä teki midien MM-yksilöradalta pätkän, keinu, aita, aita, putki, aita ja pujo. Kati ohjas Friidun pariin kertaan, hyvin niillä menee =) Omassa ohjauksessa meni kerran putken jälkeisen aidan ali, tein liian tiukan tien. Pujotteluun Kati näytti miten koiraan saadaan vauhtia. Pitäs vaan muistaa tsempata sitä koko ajan, kyllä koira osaa!

Vega kävi kirmailemassa suoraa ja mutkalla olevaa putkea sekä vähän kiertämässä siivekkeitä. Lelun perässä tehtiin vähän takaaleikkauksen alkeita ja tiukkoja kurveja siivekkeen jälkeen, kivaa oli ja sehän on tärkeintä. Väliajoilla pentu keksi kivan leikin mökkinsä kans. Se hokas et ku vähän hyppää seinää vasten ni mökki pyötähtää kylelleen. Siinä se sitte pyöritteli mökkiä pitkin kenttää, tytöt meinas et sillä on oma juoksupyörä.. Yhessä niillä menee mökissä ihan hyvin, mut yksin ei pentua voi sielä pitää, jos ei jollaki konstilla ankkuroi sitä maahan.

Katilla ois jotain kuviaki älykkäästä blondista kepeillä, saas näkee löytääkö se tänne ja näänkö minä niitä kuveja koskaan ;-)