Eilen oli taas Tupostelu ilta. Treenien aiheena oli käteen tulo, namit jätettiin taskuun ja palkattiin lelulla. Sehän vaan Friidulle passas. Ensin vähän "lämmiteltiin" koiria, lelun kans juostiin karkuun ja innostettiin koiraa käymään leluun kiinni. Kyllähän se meiltä käy, emäntä vaan päästi koiran kurvissa pari kertaa väärälle puolelle. Melkeen kaikki harjoitukset ohjattiin lelulla, lelu koko ajan koiran puoleisessa kädessä, käännöksissä vaihdetaan sulavasti kättä ja meno jatkuu. Friidalle tuli lisää vauhtia ja oikeestaan irtoski paremmin, kun oli oikeestaan pakko muistaa pitää käpälät irti kropasta ja ohjata oikeen. Mullahan on paha tapa vaan huitoo vähän sinne päin minne pitäs mennä, enkä ohjaa tarkasti esteelle. Yks harjotus mentiin "ranskalaisittain", kannustettiin koiraa äänellä ja omalla liikkeellä, kauhee rähinä päällä koko ajan. Tässä harjotuksessa lelut ja namit jätettiin taskuun. Tämäkin meni hyvin ja vauhtia riitti, käännökset ois voinu olla tiukempia. Muutama mustelma on käsissä, sehän meinaa vaan sitä et tavote saavutettu ja koiruus tulee "kiinni" =) Komentaminen puremalla jäi tällä kertaa kokonaan pois, eihän se ehtinyt miettiä sellasta kun oli muuta tekemistä ja ohjaaminenki toimi sen verran ettei tarttenu protestoida.

Tänään käytiin häiriköimässä Katrin tokokisailua. Molemmat elukat oli varsinaisia apinoita, riekku narunjatkona minkä kerkes, haukku ja piipas. Kyllä huomas ettei lenkille keretty ennen kentälle menoa. Vega pääsi purkamaan pahimman energiapiikin Alma-corgin kans. Taispa junnut sopia treffitki ens viikolle, pääsevät ihan kunnolla riekkumaan. Tokoilun seuraamisen jälkeen käytiin Papun kans vähän pusikoimassa, Friidaki oli tyytyväinen ku pääs juoksentelemaan.

Kotona otettiin hirviön kintunkappaleet käsittelyyn, kimpiki oman luun kans omaan boxiin. Molemmat katteli ensin vähän aikaa, et mitäs ihmeitä noi on. Friida on aina luun saatuaan hetken miettiny, et mitähän tolle tekis, ennen ku alkaa syömään. Vega ei oo ennen tainnu luuta syödäkkään, muuta ku noita vanhoja mitä lattialla lojuu välillä, hyvin näytti pennullekki masituvan. Nyt sitte ootetaan meneekö masut sekasin vai ei.

Vegan pentuesisarusten kuulumisia kun seurailee, niin näyttää muutamalla olevan päivällä omaa kivaa. Vega on tässä viikkojen aikana lukenu muutaman sanomalehden, keksipaketeista on nameja etitty ja silputtu laatikko ihan perusteellisesti sen jälkeen ja eteisen matosta on irronnu parista kohdasta nukat. Eilen joku oli kipannut lelukorin tyhjäksi ja maistellu vähän.. Jospa nuo luut ei sekottas mahaa, ois jotain luvallista tekemistä leuoille =)