"Hoitopolle" Tähtönen oli viikonloppuna ähkyssä, kävin Pauliinan apuna taluttelemassa sitä lauantaina, ja sunnuntaina kun Pauliina lähti reissuun hoitelin hepoa ihan itekseen. Koiruthan tietenki oli mukana tallilla, kyllä niillä on ollu kiva viikonloppu. Sielä on juostu pitkin peltoja ja pusikoita useampi tunti molempina päivinä. Kakkaaki on syöty taas varmaan kuukauden edestä, se kun on jäisenä vielä parempaa kuin sulana.

Eilen käytiin Ruukissa liitelemässä. Johtuneeko viikonlopun rymyämisestä vai mistä, mutta Friidu oli alussa jokseenki vaisuna. Yritin viritellä sitä käännöksillä ilman esteitä, mut ku ei toista huvittanu, ravaili vaan perässä.
Puomi-aita suoralla se sitte heräs ja meni ihan vauhdilla, kait se luuli ensin et esteet on vaan koristeena siinä vieressä. Pujottelussa harjoteltiin sitä kamalaa takaaleikkausta, pari kertaa sain sen edes jotenki onstumaan niin ettei neiti pyörähtäny ekan kepin ympäri. Se sai kelvata tällä kertaa, edistyttiin edes vähän. Kolmen aidan suoralla vaihtelin vähän rimojen korkeuksia, kait tuo kattoo sitte millä korkeudella rimat on kun pysyivät ylhäällä kaikki. Vauhtia oli ihan kivasti, namilautanen suoran päässä varmasti autto asiaa.
Ohjatussa pätkässä oli takaaleikkauksia A:lla, putkella ja aidalla. Pitäs alkaa kiinnittämään enemmän huomiota taas tuohon lähtöön kun ei neiti meinaa malttaa pysyä paikallaan. A:n leikkaus meni hyvin, ei tainnu edes huomata et jotain selän takana tein. Samoin aidalle irtos hyvin, nyt ei tarttenu edes kauheesti työntää hypylle. Putkeenhan tuo on aina imenyt aika kivasti, joten siinäkään ei ongelmia. Keinu mentiin taas hiukkasen varovasti, taispa jäähä alastulon kontakti ottamatta kun hyppäs sen verta aikasin pois. Toiseks vimppa aita mentiin erilailla kun olin suunnitellu, puöräytin siivekkeen ympäri itteä kohti vimpalle aidalle. Ei pitäs taas kattoo mitä muut tekee, vaan mennä niinku alunperin aikoki. Putki-keinu-aita-aita otettiin sitte uusiks, nyt otettiin keinun kontakti ja ohjasin aidan työntämällä kohti viimestä aitaa (niin ku suunnittelin ekana), meni paremmin seki ku ekalla kerralla. Otettiin vimppa harjotus midi-aidoilla kun tuo pohja on niin raskas. Meinaa vaan tuota vauhtia olla ihan liikaa matalilla hypyillä, mut hanskassa pysy =)
Ihan tyytyväinen täytyy taas olla tuohon ötökkään!