Vega täyttää tänään kokonaiset seittemän kuukautta, painoa herralla on 19,3kg ja korkeutta veikkaisin olevan n.54cm, täytyy illalla suorittaa mittaus. Kakkuakin saattas olla huomenissa tarjolla, ihan ihmisten syötävää ;-)

Friida kävi eilen tuposteleen. Oli oikeen onnistuneet treenit, pikkuhiljaa on alkanu tuntumaan että sitä osaa jotenkuten jo ohjatakki tuota luppista.
Eka harjotus oli putki-putki-aita?-putki-aita juoksusuora, neiti oli vähän liian innokkaana aluks, meinas kiipeillä putken uli menevälle A:lle ja kävi haukkaamassa lahkeeseen kiinni, muuten meni ihan kivasti. Toinen juoksusuora meni het kerralla ihan hyvin.
Lähtösuora harjoituksessa (aita-putki-aita-aita-putki-aita) jätettiin aidan taakse ja ite mentiin vastaanottamaan putken kauempaan päähän, putken jälkeen pari aitaa valssaten ja taas putki ja aita. Hankala selittää, mut Wili varmaan piirtää.. Ihan kivasti meni, valsseissa käsiä vähän enemmän irti kropasta ni koiraki irtoaa paremmin.
Harjoituksen loppupätkä putkelta aita-aita-pituus-putki-pujo. Olin ihan yllättyny kuin hyvin haki putken suun pituuden jälkeen. Itellä tuli vähän kiirus putken leikta putkelta pujolle, mut meni seki.
Lopuks vielä koko harjotus yhtenä pätkänä, vitonen ois tullu, pujon alotus meni vähän sössimiseks, muuten tosi hyvin. Kyllä saa taas olla tyytyväinen koiraan =)
Näillä fiiliksillä on ihan kiva alkaa ens vuoden kisoja suunnitteleen, josko nyt vaikka uskaltas enempi ku 4 starttia koko vuodelle..

Kotona on treenattu Vegan kans sivulle tuloa, seuraamista, seisomista ja kaukoja. Friida on alotellu luoksetulon pysäytystä ja kaukoja. Molempien kans on alettu opiskeleen pesuvadissa seisomista. Vega on ihan selkeesti näistä se vilkkaampi, se tunki jo toisella kerralla tassunsa vatiin ja hokas heti mistä palkka tulee. Neiti istuskelee ja miettii, on seki jo käyny nokkansa kans vadissa, saa nähä kuin monen portaan kautta sen kans mennään.