Eilen Tupoksessa treenattiin kontakteja. Alotettiin rengas-puomi-putki harjotuksella, Friidalla oli virtaa vaikka muille jakaa, sukelsi yli alastulokontaktilta pariki kertaa. Sitte ku ite oli oikeesti tarkkana, onstu juoksukontakti hienosti. Muillaki oli sama ongelma, keskittyminen hukassa, otettiin sitte kaikki kontaktit yksitäisenä pari kertaa ja muisteltiin miten ne pitikään mennä.
A:lla tehtiin neljä erilaista ohjausharjotusta, ensimmäisessä vedätettiin etenpäin, mutta silti piti tehä kunnon kontaktit. Tämä meni hyvin, vedätin aika vähän, enemmänki kuulema uskaltas =) Toisessa ohjattiin sivulta kaukaa, ite piti olla reilun metrin päässä A:n sivulla, tämäki meni ihan hyvin, muistin kekittyä ohjaamaan kontaktin. Kolmannessa jäätiin ite ylösnousun kohille ja ohjattiin koira A:lta A:ali menevään putkeen, apuna käytettiin namilautasta. Kyllähän ahne pieni luppis pysähtyy kontaktille, kun namit on nokan eessä, siihen se meinas jäähäkki! Alkaa dietti näkymään ruokahalussaki. Toisella kertaa jätettiin kippo paikalleen, mut namia sinne ei laitettu, silti luppiksen nokka jäi kiinni kuppiin! Ite harjotus muuten OK, namikuppia ei tartte käyttää kovin usein kun teho on noin loistava. Neljättä ohjausta Minnan piti hetki miettiä, sehän oli se tavallinen =)
Keinu otettiin yksittäisenä esteenä kellon kans, Friidan aika oli jotain2,4?sekuntia, toiselle kerralle tais jonku kymmenyksen parantaa, ihan hyvä aika kuulema. Ihan tyytyväinen olin noihin aikoihin, neiti kun on sitä keinua arkonut jonku aikaa, nyt meni suht varmasti.
Pari ohjausharjotustaki ehittiin tehä, ensimmäisessä aita-putki-aita-aita-A. Putken jälkeen kuonosta kiini ja kierrätettiin hyppy aidan takapuolelta, valssi oikealle aidalle ja A:lle tarkat kontaktit. Tämä harjotus meni ekalla karrella ihan sujuvasti ja kontaktitki otettiin. Toisessa ohjauksessa aita-aita-putki-putki, aitojen väliin välistäveto hyppy "ulopäin" ja putkelle taas kierrettiin takaisin, toisen aidan ohi piti koukata toiselle putkelle viennissä. Irtoaminen hypyille ei oo Friidan vahvin puoli, 2.hyppy oli haastellisin tässä harjoituksessa, välistä kyllä tullaan mutta poispäin hyppy oli vähän takkunen välillä. Kun linja saatiin oikeaksi meni hyvin. Putkien väli oli meille helppo, kun ei koirus liikaa iroile niin eihän se aidallekkaan karkaa =)
Kokonaisuudessaan oli taas hyvät treenit, ne vaan menee aina liian nopeeta!