Sunnuntaina käytiin maneesilla vuoden viimeinen reppu-cup ja Käpälämäen kuninkuuskisa. Kunnkukisaan saavat osallistua ykkösluokalaiset ja sellaset jotka ei oo vielä kisaamista alotteneet. Josko tästä kisasta vaikka rohkastus alottaan sen oikeen kisaamisen.

Friida meni kunkun ja 2-3 radan.
Eka radalla aika 47.43 (+4.43) rata 10 tulos 14.43. Alku meni ihan kivasti, ohjaus suunnitelma piti ja pysyin koirun perässä, tai siis en varmaan ihan hirveesti hidastanu sitä. Putki-aita-putki kohdassa olin suunnitellu ehtiväni ekan putken jälkeen tehä persjätön, mut olin ihan liikaa jäljessä ja ohjasin aidan kokonaan eri puolelta mitä oli tarkotus, toiselle putkelle ois pitäny sit tehä takaaleikkaus.. Eihän se menny sinne päinkään, tästä tuli kielto. Ois tarttenu varmaan vähän tarkemmin ohjata putkeen, eikä olettaa, taas. Aikaaki tossa kulu useempi sekunti. Toinen vitonen tuli puomilta, alastulokontakti ei ihan osunu kohilleen. Kontaktin jälkeen Friidu hyppää melkeen syliin, tiiä oikeen et mistä tollanen johtuu. Lisää kontaktitreeniä eri variaatioilla, ite eri etäisyyksillä, eri kulmissa, eri kohissa muutenki. Loppusuoralla joku laitto lyijyä mun kenkiin, ei jaksanu yhtään juosta.

Toinen rata oli muuten sama, mut kakkos ja kutos esteet hypättiin eri suunnasta ja ennen puomia tuli yks hyppy lisää. Tältä radalta aika 54.10 (+9.10) rata 15 tulos 24.10. Kakkos esteelle tein sylkkärin, olin niin hyvästi menossa väärään suuntaan ja seisoskelin tollona pikkusen liian pitkään paikallaan ettei ihan menny niin ku piti, tai siis menihän Friida sinne minne ohjasin.. Tästä sitte ropisi virheitä, kielto ja rimaki tais sitte tippua siinä säheltäessä. Tällä kertaa putki-aita-putki sydeemi meni vähän paremmin, pikkusen olin viel jälessä, enkä sitte saanu neitiä kaivettua vasemmalle puolelle, ehti aidan jälkeen tekeen pikku voltin ennen putkee. Ois tarttenu vähän tarkemmin ottaa putkesta ulos ja kiinni vasemmalle ni ois menny suunnitellusti. Puomilta mun mielestä otta kontaktin, mut saatto jättää ottamattaki, taas meinas tulla syliin ja loppusuora meni sitte eri puolelta mitä suunnittelin. Tuo kohta ois kantsinu korjata jommalla kummalla radalla, ei ois jääny neitille mielikuvaa, et näin voi tehdä. Jälkiviisaus on tosi hyvä juttu..

Ai niin, täälä paukkuu jo! Tosi kiva tulla töistä kotiin ja kuunella et tuola jossain on joku sota alkamassa. Friida kun ei suunnattomasti nauti tuosta paukkeesta, eilen ei onneksi kauheesti reagoinu, vähän oli kiire sisälle ku isompi pamaus kuulu mut ei sen kummempaa. Toiminta kyky pysy tallella, kuulo pelas ja häntä heilu. Vega ei edes huomannu koko pauketta,tohelsi omian menemään. Ihan hyvältä ainaki vielä näyttää..