Tänään käytiin Ruukissa liitelemässä. Jossu laitto meijät juoksemaan, 19 esteen ratapätkä, veikkaisin et oli mukailtu parin viikon takasta Seinäjoen 3-luokan rataa.
aita-keinu-aita-A-putki-putki-aita-aita-aita-pussi-pujo-aita-putki-aita-aita-aita-putki-putki-aita, mahollisesti ehkä Wililtä saattaa löytyä piirusteltunaki tuo rata. Ensimmäisen putki-suoran jälkeen kolme aitaa vierekkäin, ensimmäinen suoraan putkesta, toinen ja kolmas välistävetona. Eka välistäveto meni hyvin, muistin ja ehdin ohjata kunnolla, toisessa olin pahasti myöhässä ja neiti hyppäs väärältä puolelta. seuraava meille paha paikka oli saman putken jälkeen hyppy takaisin päin, siitä "poispäin" hyppy. Suunittelin valssin putken ja aidan väliin, sehän kyllä suju. mut seuraavalle aidalle ohjaus meniki sössimiseks, selvitiin kuitenki ilman virheitä tästä kohdasta, loppusuoralla omat kintut hyyty pari metriä ennen viimestä aitaa.
Serpentiiniaitojen ohjaus korjattiin niin että ohjasin koko ajan oikealla kädellä, tässä joutu väkisellä peruuttelemaan ja tuli tosi tarkka ohjaus. Meni kerralla hyvin tällä tavalla. Toinen hässäkkä kokeiltiin niin etten mene putken ja aidan väliin vaan ohjaan putken vierestä kiertämään siivekkeen, käännyn ite "ulomman" siivekkeen kohalla, koiraa päin, ympäri ja siitä seuraavan hypyn kautta loppusuoralle. Jokseenki sekava selitys, mut niin se vaan meni. Toisella kerralla sain itelle taottua päähän kummin päin käännytään ja koiruushan menee just niin ku pitääki.
Omatoimisena treeninä oli 8 keskellä puomi, toisella puolella aita-muuri-aita, toisella aita-rengas-aita. Tästä sai kehitellä omat variaatiot, puomin kontakit vaan tarkasti. Pari kertaa kierrettiin kasi hyvällä menestyksellä, Friidu otti kontaktit tosi hyvin. Juoksukontaktiin on pyritty, mut kyllä ne noi 2-2 kelpaa kans. Kisoissa ei kuitenkaan tuu itellä varmisteltua ihan niin hyvin ku pitäs, jos ne sielä kuitenni sais edes ne juoksut tehtyä asiallisesti.
On se vaan taitava elukka, ehkä me päästään niihin tavotteisiin. Onneks on jo varakisa katottuna, jos ei siinä ekassa suunnitellussa onstutakkaan..

Vegara kävi vaan leikkimässä maneesissa, vähän sen pitää ääniä väillä kuunnella, toula mein maneesissa kaikuu aika paljo, mut joka kerta on vähän rennompi. tänään ei joko kuultu keinun pamauksia tai ei vaan huomatu niitä, touhussaan leikki ja repu leluja. Vähän piti agiliitoaki kuitenki kokeilla, puomi käytiin kipittään pari kertaa ku sattu vapaana siinä vieressä oleen, yhtään ei hirvitä, meinaa välillä olla liikaaki vauhtia.