Eilen Tupoksessa treenattiin nopeita nollia ihan kellon kans. Laitettiin ohjaajille asenne kohilleen.
Ekana oli 11-esteen ratapätkä, vähän kiertoa ja vähän vääntöäkin seassa, tavotteena mahollisimman nopea nolla. Eka hyppy meni ihan hyvin =) toiselle piti kiertää, minä vedin välistä, uusiks män. Kaks ekaa aitaa suju, kolmannen meinasin ohjata väärältä puolelta. Joteski räpiköitiin viis ekaa estettä, sitte päästin taas ohi aidasta ja eiku alusta. Minna piti pikku puhuttelun, miten rataa suoritetaan ja muistutti et mihin tässä lajissa tähdätään.. Sitte tehtiin se nolla, väkisellä kaivamalla, mutta kuitenki. Toisella kierroksella yritettiin parantaa aikaa, meillä tais mennä jo yliyrittämisen puolelle. Kolmas hyppy meni niin vinoon että kaatu koko este, siinä hetken mietin, tuli käsky jatkaa ja loppu vedettiin sitte ihan hyvin. Aika ei tainnu juurikaan parantua.
Seuraavaks kellotettiin pujottelu, tähän pitäs saaha reippaasti lisää vauhtia, tarttee alkaa hommaan ne omat kepakot.. Toisella kiekalla parani 47sekuntia aika, ei siihen paljo, vähän lisää varmuutta ja kauhee tsemppi pälle ni johan lähtee se pari sekkaa.
Vika pätkänä oli (kait) 17 esteen rata, pujottelu ja kaikki kontaktit löyty radalta, nyt piti vetää sitä nopeeta nollaa ja ottaa kontaktit tarrrrrkasti. Ekalla kiekalla tuli kielto putkelle, jäin ite jälkeen ja unohin käskyttää ajoissa, Friidu teki pari volttia joihin meni aikaa, muuten ihan kohtuu suoritus. Toisella kierroksella neiti hyppäs keinun puolestavälistä pois. Minna pysäytti kellon ja laitto taas päälle keinun puolesta välistä, A:lle menossa olin ite hukassa, pienellä viivellä ohjasin kuitenki oikeelle esteelle, tässäki kulu pari sekkaa. Muuten ihan hyvä suoritus. Jommalla kummalla kerralla hyppäs A:n alastulon, tätäki pitää treenata vauhdilla.  Töpeistä huolimatta aika parani kolme sekuntia! Ihan pikku jutuilla pystyy parantaan aikaa melko paljo.
Kurvit Friidalla oli tänään pääosin tiukkoja ja hyviä, pujo ja keinu on meidän hidasteet, niillä annetaan jo n.5 sekkaa tasotusta. Ite pitää yrittää pysyä kartalla ja muistaa käskyttää ajoissa, saa noi ylimääräset kyselyt jäämään pois. Nyt ne työhaalarit vedettiin päälle =)