Friida
Harjotusten estejärjestys on jo autuaasti unehtunut, mutta pääosin meni ihan hyvin. Ohjattuja harjotuksia oli tällä kertaa kaks, toinen suhteellisen suoraviivainen, toinen kimurantimpi ja pitempi.
Eka meni kerralla hyvin, onnistuin miettimään neidille sopivan ohjauksen ja se vieläpä piti =)
Toisella pätkällä olin ite putken jälkeen väärässä paikassa ja Friidu tuli hypyn ohi. Seuraava hankala paikka oli pussin jälkeen puomin alla kiemurtelevaan putkeen ohjaus. Jos ite meni puomin oikeaa puolta, joutui kiertämään tosi pitkän lenkin, jos taas puomin vasenta puolta, piti koira saada puomin keskikohdilla oikealla puolella olevaan putken päähän. Tämä muka tuntui tosi hankalalta, päätin ohjata puomin vasemmalta puolelta. Eka kerralla Friida tuli puomin alta kyseleen et mihis sitte, toisella kerralla huusin putkea jo kun koira oli vielä pussissa ja juoksin vähän lujempaa, sinne se meni putkeen =) Eikä ollu yhtään vaikeeta, käskyt vaan ajoissa, kyllä se osaa!

Itsenäisissä treeneissä oli aitahässäkkä parilla eri järjestyksellä, ne meni ihan kivasti. Helpompi oli aika suora, yks valssi siinä tais olla. Toisessa oli vähän enemmän kiemuraa, siinä otin ihan tarkotuksella vähän vaikeemman alotuksen, harjoteltiin meille vaikeeta poispäin kääntöä. Lelun kans alko sujumaan jo ihan kivasti. Toisessa itsenäisessä pätkässä oli A-pujo, kepit ja muuri, tästä otettiin kontakteja ja pujoa yksittäisenä. Keinu meni ihan hyvin, siihen nähden et se on ollu muutaman kerran vähän mörkö tolle koirulle, A:lla ja pujolla ei mitään onkelmaa. Pujotteluun pitäs vaan sitä vauhtia kehitellä.

Vega
Kakara kävi juoksentelemassa helpompaa aitahässäkää, välillä sillä vielä unohtuu et pitäs mennä niitten siivekkeitten välistä, kun kädessä oleva lelu on niin kiva. Puomi käytiin kipittämässä ensimmäistä kertaa kokonaan läpi, reipas poika, meinas namit unohtua matkalle ku ois tehny mieli vaan kipitellä menemään. Pussi meni jo ihan ilman apuja, putkessaki kävästiin pari kertaa.
Siinä ääneen mietin et mitähän sitte tekis, Satu kysy et onko sille paukuteltu keinua, eipä oo, ois varmaan pitäny paaaaljo aikasemmin. Onhan se maneesissa ja kentällä ollu ku keinua on joku menny.. Eka kolaus ku kuulu ni meni jätkällä pasmat sekasin ja paniikki iski =( Siinä sitte hetki mietittiin ja totesin et kunhan vähän rentoutuu ni lähetään kotiin, hetki jos toinen siinä meni, eikä tuo ihan rennoksi alkanu enää olleskaan. Ens kerralla käydäänki sitte vaan leikkimässä ja riekkumassa maneesissa ettei siitä nyt tuu mikään kammotuspaikka, katotaan sitä keinua sitte ku maneesissa on taas kivaa..