Tänään käytiin viimestä kertaa tälle vuodelle Minnan ohjauksessa. Alotettiin yksittäisellä hypyllä sylkkäriä, takaakiertoa ja takaakierron jälkeen takaaleikkaus. Friida on vino, tai emäntä kiero.. Sylkkärit meni molemmin puolin hyvin, takaakierto vasemmalta oli hirmu vaikee. Oikean siivekkeen kierto onstu hienosti, mut vasemmalta piti ohjata tosi tarkasti että hyppäs, jos vähänkään ite jäi ooteleen, jäi neiti seisoon esteen taakse ja kyseli et mitäs nyt. Kierto leikkaus yhdistelmä meni kans oikealta paremmin, molemmin puolin lähtee kyllä poispäin, mut se vasemman siivekkeen kierto tökii.
Eka harjotus on hämärän peitossa, putkelta aidalle kieto ja siitä lähetys A:lle, jotain puuttuu alusta.. Kierto meni ihan hyvin, lähetyksessä olin ite vähän väärässä paikassa ja tuli huono lähestyminen A:lle, 0 ois kuulema tullu =)
Toisestaki harjotuksesta on alku ja loppu hukassa, alkaa vissiin dementia vaivaamaan, putkelta aidalle kuitenki tehtiin valssi siitä piti lähtä vedättään seuraavalle aidalle, minähän kuitenki jäin ootteleen et neiti varmasti tulee hypystä alas eikä jää ilmaan leijumaan. Pitäs olla vähän ahneempi, aikaa vaan kuluu turhaan.
Kolmantena pujo-aita-aita-puomi, pujo ohjattiin vasemmalta, valssi hyppy takaa hyppy ja puomi. Pujolla katteli taas mun käsiä ja meinas unohtaa kiertää pari keppiä, ei kuitenkaan virheitä, hypyt ok edestä lähetys puomille, irtos ihan hyvin, alastulossa hyppäs aika korkeelta alas, puomi uusiks ja tiukka kometo kontaktilla, hyppäs vieläki, mut otti kontaktin.
Neljäntenä sama harjotus, mut valssin tilalle takaaleikkaus. Meidän heikoimmat lenkit pujo ja takaaleikkaus yhdistettynä, ei kuulostanu hyvältä. Mut hyvin meni, jopa paremmin ku valssi, omassa päässä taas vikaa. Kyllä se osaa! Pitäs vaan muistaa luottaa koiraan.
Viimesenä oli kunnon ratapätkä pujo-aita-aita-pituus-putki-aita-putki-aita-putki-aita-putki-pituus-aita-aita-pujo, alku ja loppu kuulema kolmosen rataa ja välissä ykköstä. pujo-aita meni hyvin, sitte jäin ite väärään paikkaan ja neiti kiersi väärän puolen siivekkeen, matka jatku ihan ok. putki-aita seuraavaan putkeen en ohjannu kunnolla, eihän sinne sillon mennä, älä oleta vaan ohjaa sitä koiraa! aita-putki seuraavalle aidalle en taas ohjannu  kunnolla vaan jätin taakse, kielto, putki-pituus-aita jossain välissä ois pitäny leikata, putken jälkeen ois ehkä sitteki ollu se paras paikka, nyt yritin aidalle takaaleikkausta, ei ihan irronu ja teki pikku kiemuran ennen hyppyä. Seuraavalle hypylle välistäveto, nämähän meillä toimii, Friidu ennemmin tulee kiinni ku irtoo. Pujotteluki meni nyt jo ihan hyvin, pari kertaa ku ehittiin muissa kiemuroissa sitä ottaa.

Tarttee alkaa pyöritteleen tuota otusta enemmän, se on ihan selvästi yhtä jäykkä ku emäntäki, venyttelyä ja jumppaa, ku saiski aikaseks. Joshtusko se pujottelun hankaluuski siitä et se on jäykkä, vai oisko sitteki vaan harjotuksen puutetta.. Aina ku muistin, palkkasin lentävällä lelulla. Nyt toi jo hokas et sehän pitää hakee se lelu, eikä jäähä katteleen et mistä tota mammaa haukkais palkaksi ku ei sillä lelua ookkaan kädessä. Tosi kivat treenit, tästä on hyvä lähtä niitä ens vuoden tavotteita rakenteleen =)