Meijän tekemiset on jääny aika vähälle viikon aikana. Friidu on välillä ollu muka ihan kunnossa, välillä ihan omituisista asioista. Nyt neitiltä on kaikki riehuminen kielletty, lenkit ollaan narussa ja illat takki päällä.
Tiistaina käytiin tohtorilla. Jarmo taivutteli ja venytteli jalat, oikee etunen vähän rutisi nilkan kohalta, mutta ei aristanu yhtään. Selän kopeloi, samaten niskaa venytteli ja käänteli, ei löytyny kipupaikkoja sieltäkään. Ristiselän kohilla oli koiran ilme sellanen et tätä lisää, kiitos =)
Epäiluksenä jonkulainen venähdys jossain, leikit Vegan kans on välillä aika vauhdikkaita.. Kipulääkettä sai mukaan, annetaan tarvittaessa.
Eilen enne Vegan tokoa Katri kopeloi ja taivutteli kans koiraa, ei siinä pikasesti mitään jumitusta löytyny. Maanantaina mennän ihan oikeesti hierottavaksi, jospa sitte selviäis lisää. Itekki oon venytelly, vanutellu, taivutellu ja hieroskellu tuota, mut ei sieltä mitään löydy. Kummallinen vaiva.

Viime viikolla aloteltiin Vegan tokoilut tälle vuodelle. Vähän meinas olla villinä aluksi, mutta tosi hienosti keskittyy sitte ku aletaan töihin. Kontaktia, kontaktikävelyä, sivulla maahan menoa, paikalla olon alkeita, istu-maahan kaukoja. En nyt hirveitä muista, hyvin meni siihen nähden ainaki et viimeks on tokoiltu ihan kunnolla joskus marraskuussa.
Eilen oltiin taas tokoilemassa. Aloteltiin sellasta ihan uutta juttua ku ruutua. Ruudun keskellä oli muovinen kansi jonka päälle vietiin yhdessä nami, ja lähetettiin koira ruutuun ihan ruudun reunasta. Ahne pieni koirahan säntäs sinne vauhdilla ennen ku minä ehin suutani aukasta. Pari kertaa otettiin lyhyellä matkalla, sitte vähän pitennettiin ja lopuks Katri vei namin ruutuun. Joka kerta mentiin yhtä vauhdilla ja ilosesti =)
Toisten ottaessa ruutua, me harkoteltiin vähän paikalla istumista. Hyvin maltto vaikka vieressä muut touhus omiaan. Ihan lyhyellä matkalla ja palkka tosi usein. Välissä käytiin sivummala vähän leikkimässä, namipalkka kyllä kelpaa mutta siihen tympääntyy aika nopeeta. Lelulla saa kummasti lisää virtaa =)
Seuraavaks oli vuorossa sivulle tulo, vähän aikaa jakso tehä kunnolla, tulee tosi nätisti sivulle. Paikkaki on aika lähelle ainaki oikee, käsiapua ei enää tartte ku hyvin harvoin. Muutaman toiston jälkeen alko keskittyminen herpaantumaan ja ympäristö kiinnostamaan enemmän. Pari onnistunutta otettiin vielä ja sitte vaihettiin kontaktijuoksuun =) Hyppy hyppy, pommpu pomppu kenguru meininki. Vähän ku hidastettiin vauhtia ni  pysy välilä kaikki neljä tassua maantasallaki, siitä sitt palkkasin. Hyvin lähti mukaan ja piti kontaktiaki. Kerran sai näköyhteyden Jekku kaveriin ja suihkas saman tien sinne, Jekku vähän säikähti ja ärähti, Vega ois vaan leikkiny. Kävin hakemassa jätkän pois ja jatkettiin harjotusta. Lopun aikaa oltiinki sitte kuuliaista poikaa. Harjotusten jälkeen käytiin sitte ihan luvalla kattomassa Jekkua ja todettiin et pojat on ihan hyviä kavereita. Vega mielisteli niin paljo ku ikuna vaan osaa. Jospa tuo pysys tollasena, ei tarttis alkaa tappeleen.