Keskiviikkona käytiin Vegan kans tokoilemassa, seurana oli tällä kertaa neljä muuta koiruutta. Alotettiin perusasennosta käännöksillä. Koira sivulla käännytään 90°, oikealle kääntyminen oli ihan helppo juttu, muutaman kerran ohjasin ihan nami kiinni nenässä, sitte riitti pieni käsiapu. Vasen oliki paljo hankalampi, ite otin kunnon harppauksen suoraan koiran kuonon eteen ja ohjasin nami kiinni kuonossa. Vegan mielestä ois ollu paljo kivempi pyörähtää ympäri ja tulla mutkan kautta sivulle. Tämäki saatiin muutaman kerran onnistuun ihan kivasti, apuja tarttee paljo enemmän näin päin.
90° käännökset ku alko sujumaan muutettiinki harjotusta niin että käännytään 180°. Tämäki meni oikealle hianosti, hoksas heti mistä on kysymys. Vasemmalle jatkettiin nami nenässä, ei ehkä ihan nappi suoritusta tullu, mutta ihan hyvin kuitenni.
Samaa kääntämistä jatkettiin vielä liikkeessäkin. Käskyä en vielä kovin usein seuraamisessa käytä, liikkeessä kuitenkin kohtuu hyvin pysyy oikealla paikalla, mutta vinossa. Kääntyiltiin sitten paljo enemmän vasemmalle, heti huomas että alko häntä pysymään lähempänä oikeeta paikkaa. Oikeelle käännöksetki suju ihan hienosti.
Seuraavaksi harjoteltiin seisomista, ensin ihan vaan pysäytettiin ja palkattiin. Kun pysähtyminen onnistu, muutettiin sen verran että kävelin askeleen eteenpäin ja palkkasin. Seisomistahan me on harjoteltu jo aikasemminki, ei ihan uutena juttuna ollu.
Lopuksi vähän paikalla makuuta, jätin ehkä pari metriä palkkasin pari kertaa, vapautus ja udelleen maahan. Paikalla olon aikana jokainen vuorotellen otti luoksetulon. Kun viereiset koirat otti luoksetulon olin ite vieressä ja palkkasin välillä maahan. Hienosti maltto pysyä.
Alkaa pennulla olemaan virtaa melko paljon, hienosti malttaa kuitenki tekemiseen keskittyä. Leikittiin melko paljo treenin aikana, ehkä joku viis minuuttia töitä ja leikkitauko.

Viime maanantaina Friida kävi Katrilla hierottavana. Jumipaikkoja ei oikeestaan ollu, mutta vasemman lonkan pyörittelyä vähän vastusteli. Lavoissa pientä kireyttä, ristiselkä/lantion alue kans vähän tiukalla. Viimeks oli hännässä jumia, nyt oli häntä kunnossa Nauru Tiistai aamuna neiti venytteli ensimmäisen kerran kunnolla sen jälkeen ku alko kipuileen, eli joku jumi on vissiin jossain ollu.
Varsianaisesti mitään syytä ei siis oo löytyny siihen että hyppiminen ja kiipeily sattu. Nyt näyttäs siltä että neiti on kunnossa, kiipeilee sohvalle ihan normaalisti, metässä juoksentelee ja hyppii puitten yli. Mahollisesti kuitenki on tässä kevään aikan edessä ainakin selän kuvaaminen.