Käytiin Katin ja Papun seurana tokoilemassa Merikadulla. Joku moottorikelkkahuligaani kaasutteli täysiä ohi useampaan kertaan, välillä pysähty kohalle kaasuttelemaan ja sitte lähti keula pystyssä liikkeelle. Lapsi on terve kun leikkii Huuto

Friidan kans otettiin luoksetulon pysäytystä takapalkalla. Vähän meinas kelkkailija häiritä neitin keskittymistä, joutu ääntä korottaan pari kertaa. Luoksetulo oli hidas, ravilla kuitenki tuli joka kerta. Pysäytyksessä käsky ja käsiapu, hienosti pysähty. Pari askelta valuu vielä käskyn jälkeen, mutta eipä tätä vielä kovin paljon oo harjoteltukkaan. Pikku pätkä otettiin seuraamistaki, yks käännös molempiin suuntiin ja pari täyskäännöstä. Kontakti pysy hyvin, paitsi sillon ku kelkka meni ohi. Täyskäännöksissä jää vähän jälkeen, korjas kuitenki paikan hienosti. Ihan viimeseks otettiin paikallaolo, lyhyellä välillä kelkkailijan takia mutta aikaa jatkettiin senki eestä. Kerran meinas nousta istumaan, alko haisteleen jotain, muuten ihan normaalia Friidaa, makas kuono maassa ja heilutteli häntää Nauru

Vega harjoitteli liikkeestä nopeaa maahanmenoa, tosi vahva käsiapu lelulla, vapautus leikkimään, heti kun oli kunnolla maassa. Muutaman kerran yritti lintsata ja jätti pepun ylös, muuten meni hyvin.
Parin askeleen seuraamispätkiä suoraan, kontakti pysy hienosti ja nyt oli jo melkeen suorassa. Selvästi vasemmalle käännösten harjottelu on parantanu suoruutta seuraamisessa.
Liikkestä seisomisissa käännyn välillä ite kokonaan koiran eteen, välillä käsiavulla ja välillä pelkällä käskyllä. Kaikilla tavoilla pysähtyy hitaasta vauhdista melko terävästi, välillä näytti että takajalat sutii kun pysähty niin nopeeta.
Paikallaoloa harjoteltiin ensin sivulla maaten, palkkasin viereen makuulle muutaman kerran ja vapautin takapalkalle. Vaihettiin kuppi nenän eteen ja uudestaan maate sivulla, pari kertaa palkkaus kädestä ja vapautus kupille. Loppuun vielä paikallaoloa niin että ite seisoin metrin päässä edessä, aikaa oli ehkä joku 30 sekuntia. Tässä en palkannut muuta kuin kehumalla. Vapautus taas takapalkalle. Hienosti pysy paikallaan, kertaakaan ei ollut nousemassa kummastakaan paikasta. Palkan ollessa kupissa menee maate suorempaan mitä jos palkaan vaan kädestä.
Kelkkaki meni pari kertaa ohi, heti ku alko ääni kuulumaan lopetin harjotuksen vähäksi aikaa, ois saattanu olla vielä vähän turhan kova häiriö. Vaikka eihän tuo oikeestaan edes huomannu koko kelkkaa.