Melkeen ehkä uskaltas jo sanoo että neiti on kunnossa. Viikko sitte käytiin maneesilla kokeileen esteitä, virtaa ja intoa oli useamman koiran edestä. Käsissä pysyminen himppasen heikkoa, mutta kivaa sillä oli. Vega opiskeli keskittymään, aika pitkä tauko maneesi käynneissä ollu, meinas pojallaki olla vähän virtasta.
Torstaina käytiin Tupoksessa, sellanen pehmee lasku takas treenimaailmaan. Minna oli tehny 26 esteen radan, vaikeusaste kuulema luokkaa 3+. Säätämiseksihän se meni ku ei likka meinannu pysyä lapasessa. Hyviä pätkiä tehtiin, mutta tehtiin niitä huonompiakin.. Tällä viikolla yritetään ottaa emäntää niskasta kiinni ja tehä pelkästään niitä hyviä pätkiä.

Keskiviikkona Vega kävi tokoilemassa. Treenit alko hyvin, otettiin ruutua. Matkaa saa alkaa lisäämään, hienosti menee ruutuun ja jää sinne mussuttamaan nameja =)
Yks koirakko tuli treeneihin pikkusen myöhässä, me oltiin tekemässä muistaakseni käännöksiä. Tää myöhässä tullu koira karkas autosta, ja suoraan Vegan päälle. Ei siinä ite kerenny tehä mitään, ku kuulu huuto et ota se kiinni, ja saman tien oli kolme kertaa Vegan kokonen koira kurkussa kiinni. Autolta oli meihin matkaa ehkä joku 15m eikä edes suoraa näköyhteyttä vaan siinä oli yks auto välissä. Jokseenki ketuttaa ku en ite tajunnu siinä vaiheessa tehä mitään, sen verta paniikkiin menin ku ei tosiaan mikään pieni ollu se päälle tullut eläin. Onneks meijän treenien vetäjä oli siinä ihan vieressä ni kerkes hätiin, en halua edes ajatella miten olis voinu käydä. Vielä suurempi onneks, näyttäs siltä ettei Vegalle jääny ainakaan suuria henkisiä traumoja, eikä tullu reikiä. Edelleen suhtautuu vieraisiin koiriin hyvin ystävällisesti ja häntä heiluen menis tutustuun. Loppu treenit meniki sitte kytätessä sitä toista. Välillä teki tosi hienosti, välillä vaan kyttäs.

Toivon todellakin, että tämä toisen koiran omistaja miettisi mielessään mitä olisi voinut tapahtua. Tällä kertaa oli onni mukana, ens kerralla ehkä ei. Tuon kokoisen koiran pitäisi olla omistajansa hallinnassa joka tilanteessa, eikä tällaisia vahinkoja saisi sattua. Ikinä! Jos ei hallitse koiraansa, pitäisi ehkä miettiä voiko sen kanssa lähteä julkisille paikoille. Itse opin, kantapään kauta, että joka paikassa pitää olla silmät selässäkin, jopa treenatessa "tuttujen" koirien seurassa.