Jää näköjään nämä treenien kirjottelut vähän venymään..


Tiistaina käytiin Tupostelemassa molempien omituisten otusten kans.
Friida opiskeli edellisen torstain treenit, jotka meiltä jäi työreissun takia väliin. Oli pujottelua eri kulmista ja erilaisilla välimatkoilla. Neiti alottaa pujottelun hyvin, kunhan muistan ohjata oikeen. Yleensä viison käpälällä ihan liian korkeelle, pitää muistaa ohjata sieltä nenun korkeudelta eikä päänpäältä. Samaten kun muistaa hoputella tarpeeksi, tulee vauhtiakin pujottluun ihan kivasti. Paljon harjotuksia yksittäisillä esteillä, edelleen.
Parissa pätkässä oli muuri. Muurille kurvattiin vähän tiukemmasta kulmasta takaa, kun lähestyminen ja vienti oli pitempi hyppäs neiti ihan oikeen. Toisessa harjotuksessa piti tehä takaakierto mahollisimman tiukasti, johan alko koliseen, koko muri kaatuili muutamaan kertaan. Friida pitää viedä aika pitkälle että saa riittävästi vauhtia ponnistaa muurin yli. Kun ei irtoo ni ei irtoo.. Takaaleikkauksiaki oli jossain pätkässä, ne meni ihan kivasti. Takaaleikkauksiin tuo kuitenni irtoo riittävästi. Etenemisharjotuksia tarttee tehrä. Keinua mentiin yksittäisenä asteenä, nami keinun pinnasta just samalla hetkellä ku pamahtaa. Tähänki saatiin jo heti vähän lisää vauhtia. Loppuun otettiin pujottelua kuudella kepillä sellasilla "ohjausrimoilla" varustettuna, itsenäistä pujottelua haetaan. Pari kertaa ohjasin ihan pannasta pitämällä, että hokas mikä on homman nimi. Varmaan 10 kertaa piti mennä ennen ku hoksas ettei niitten ohjureitten yli hypitä. Sitte ku sen ymmärsi, ni pari kertaa oli ihan vauhtiaki. Minna oli koko ajan palkkaamassa pujottelun päässä.

Vegelius alotti putki-aita-aita-aita pätkällä, taas pitää ite muistaa pitää se käpälä tarpeeks matalalla ohjauksessa. Jos taas pitää kauemmaksi saaha, ni nostetaan sitä käpälää, ihan olkapäästä asti! Lelut pitäs jättää taskuun, ja kaivella vasta sitte taskusta kun on aika palkata. Jätkä seuraa kädessä olevaa lelua melkosen tarkasti. Keinuharjotuksetki alotettiin, kerran mentiin ihan varovasti koko keinu, toista kertaa ei sitte mentykkään.. Laitettiin pöytä keinun alle ja tassuteltiin ihan rauhassa vaan keinua pitkin muutaman kerran. Muutaman kerran laskettiin pari senttiä ja lopetettiin. Hiljaa hyvä tulee, kunhan saahaan esteet käpikseen ni alotetaanki aktiivi estetreeni.
Pujottelua jatkettiin neljällä kepillä, ihan kivasti hakee alotusta avo- ja umpikulmista. Hyvältä näyttää, josko jätkästä vaikka sais opetettua alusta asti itsenäisemmän pujottelijan, mitä tuo neiti on.
Pituudella ja yksittäisellä esteellä otettiin irtoamiharjotuksia. Minnalle lelu ja lähetys eteen, hyvin irtoo ja vauhia löytyy Nauru

Torstaina vakkaritupostelut
Tunti alotettiin keinumalla, viis eri ohjausta keinulle. Eka tais olla ihan tavallinen, ei kauheen vauhdikas, luppismainen. Sitte piti ite irrota kolmen metrin päähän, minähän irtosin, ainaki metrin Nolostunut  Oiskohan sitte lähetetty vai vedätetty, molemmat tehtiin kuitenni. Ja loppuun vielä valssia keinun jälkeen. Ihan sellasta perus menoa. Yksittäisellä aidalla otettiin takaakiertoja ja sellasta kääntöä aidalle, nämähän meiltä suju vallan mainiosti, muistaakseni..
Tuo oma muisti kun alko pätkimään jo kotimatkalla, virkistetään sitä vähän ja lainataan valmis piirustus Wililtä Kiitos! Jalka suussa
20090402_mj.png

Ekana taijettiin mennä tuo A-pätkä, pujottelu piti ohjata "väärältä"puolelta muuten sai ite miettiä. Eka pätkä meni yllättävänki hyvin A2 aidalta irtos A:lle hyvin, itellä piti ihan kiirettä ehtiä ohjaamaan A4 aidalle. Toki saatoinhan minä vähän jäähä kupeksimaan muutenki.. Neloselta vitoselle sylkkärillä käänty hyvin, putkeen viennissä olin melkeen varma että neiti luikkaa ovesta pihalle, mut putkeen se vaan meni Nauru
Seuraavana oli tuo punanen pätkä, siitä ei oo minkäänlaista mielikuvaa muualta ku tosta alusta. Pujolta piti mennä putkeen, mepäs mentiinki puomille. En vieny tarpeeksi pitkälle putkeen, pitäs ohjata eikä olettaa.
Vimppana pätkänä tuo B-kurvelo. Kolmoselta neloselle jäin liikaa pitelemään ja varmistelemaan, kyllähän se meni mutta tökkimällä. Toisella kerralla kun uskalsin päästää neitin menemään, suju kurvit huomattavasti paremmin. Loppu pätkä piti baanata, ja muistaa kuitenki ohjata. Kutosen ja seiskan välissä vähän kroppaohjausta ettei mee vauhdilla ohi.
Kiva fiilis jäi taas treeneistä, ehkä me vielä joskus opitaan Nauru