Vega pääs muutaman viikon tauon jälkeen hakuilemassa. Yksin ei tarttenu piilossa kykkiä, hyttysiä ja muurahaisia oli ainaki riittävästi.
Alkuun harjoteltiin vähän rullan tuontia. Ihan hyvin ottaa rullan, kun vähän härnäs ensin. Vähän oli keskittyminen hakusalla, mutta pari toi pari kertaa ihan hyvin, jopa käteen asti. Pitää joku höynätä kaveriks ja harjotella kotona ilman ylimääräsiä häiriöitä.
Maalimiehiä oli tällä kertaa neljä, kome puolipakenevaa ja yks valmis. Ensimmäiset kaksi meni yhtä aikaa piiloon, ensimmäinen pakeni metsään ja jätettiin vielä sinne. Toinen pakeni keskilinjan toiselta puolen, tämä haettiin reippaasti pois. Sitten lähetin ensimmäisenä näyttäytyneelle maalille. Hyvin löytyi tämäkin, ei mitään ongelmaa. Kolmas meni kans ihan mallikkaasti, reippaasti lähti ja samalla vauhdilla perille asti. Viimeinen oli valmiina aika tiheässä pusikossa, hienosti löytyi viimeinenkin maali. Viimeisellä maalilla oli palkkana ihana narupallo, muilla namia. Vegalla oli ensimmäistä kertaa päällä uudet hianot PK-liivit, kerran ovat aikaisemmin päällä käyneet sen verran että säätelin remmit sopiviksi, eipä nuo menoa haitanneet, liekkö edes huomas että jotain "ylimäärästä" oli mukana. Kivat treenit Nauru