Mitähän tällä viikolla onkaan tehty, hmm!

15.6 Jatkot, Vega
Maanantain jatkot oli kertausta viime viikon Aakkos Beekkos treeneistä, eisaamennäsinne teema jatkui. Hienosti meni, vähän omille jaloille taas lisää liikettä ja täälä täälä huudot edelleen vois jättää vähemmälle. Saa nähä kuin monta kertaa noista joutuu sanomaan ennen ku menee akalle kaaliin..
Yksittäisinä tais olla pujo ja keinu, pujottelu menee ihan kohtuullisesti ilman käsiapuja. Eri alotuskulmiaki on harjoteltu paljon, pitäs varmaan jossain välissä kokeilla osaako tuo ollenkaan sitä suoraa lähestymistä. Keinuaki on harjoteltu paljon avustajan kans. Ei enää välitä mitään keinun keikahtamisesta, nyt sitte pikkuhiljaa aletaan lisään pudotusta.

17.6 Vega
Jätkä kävi taas kuokkimassa keskiviikon treeniessä, kun sattu tilaa olemaan. Putkeen lähetystä ja sieltä pois tuloa pienillä kaarroksilla. Ihan mahottomia tuolta kakaralta ei vielä vaadita, kyllä se ehtii oppia, kunhan emäntä ensin oppii, tämänki. Välistävetoja ihan urakalla, olisko ollu kuus tai seittemän estettä kaarevasti vierekkän, ja koko puoliympyrä piti kipitellä välistävedoilla. Kyllähän koira meni, sitte ku minä taas osasin kääntää itteni oikeen päin, enkä vaan yrittäny juosta etiäpäin koko ajan.
Puomin kontakteja kateltiin erillisenä, ihan hyvin malttaa pysähtyä 2-2 ja pysyä paikallaanki ehkä nanosekunnin, tässä on vielä töitä paaaljon. Verkotettu pujoki oli tarjolla, mutta eihän tuo enää sitä ymärtäny, paremmin menee ilman verkkoja näköjään.

17.6 Friida
Neiti harjotteli ihan tosissaan kääntymään putkesta tullessaan tosi tiukasti takas tulosuuntaan, tai siis minä opettelin kääntämään sen sieltä oikeen. Välillä piti piirtää viivaa maahan, ja kun sekään ei auttanu pistettiin sinne rovioki muka palamaan etten vahingossakaan menis väärälle puolelle. Pientä parannusta ehkä havaittavissa, mutta lisää harjotusta tiedossa. Välistävetoa otettiin myös, nyt meni paremmin mitä Vegan kans, ensin piti tunti treenata ittensä kääntämistä että onstuu.
Muisti on hyvä, kun ei enempää muista, ehkä se palautuu kun näkee piirustukset..

18.6 Friidun Tupos
Tupoksessa odotteli 19 esteen rata, jote mentiin ensin pätkissä ja loppuun koko rata. Ekassa pätkässä oli yks ansaeste ja takaakierto, eihän meillä niissä ongelmia ollu, mutta se ekan ja toisen aidan väli oli hankala. En osannu kääntää oikeessa kohtaa vaan kääntelin ihan liian aikasin ja neiti tuli väärältä puolen yli. Pienellä viilaamisella saatiin onnistumaan. Seuraavassa pätkässä rengas takaakierto aidalle toinen aita, sitte me tehtiin persjättö ja pujottelulle vähän hankalasta kulmasta. Pujon alotuksessa unohin näyttää mihin pitikään mennä, kait se persjättö meni niin hyvin et jäin sitä ihaileen itekki.. Sitte oliki kinkkinen kohta, muuri 90° aita 90° aita, muuri ja jälkimmäinen aita oli aikalailla suorassa linjassa. Melko lujaa sai kipittää että ehti ohjaamaan jälkimmäiselle aidalle, eihän se alkuunsa sujunutkaan. Ei osannu ohjata tarpeeks ajoissa, tätä ei ihan putkeen saatu meneen mutta aika lähelle. viimesenä pätkänä A:lta umpikulman putkeen, aita takaakierto aidalle ja vimonen aita. Tää meni ihan kivasti het alkuunsa. Pätkissä mentäessä oli hirveetä säätämistä, sitte ku mentiin koko rata ni ei suuria onkelmia. Puhtaasti meni rata! Jopa tuo kauheen vaikee muuri-aita-aita härdelli, tosi tyytyväinen olin koko rataan.

19.6 molemmat
Eilen käytiin käpiksessä vähän kurvailemassa. Jossu oli kehitelly aitahässäkän jossa oli neljän esteen loppusora. Molemmat sai käydä tekeen pientä kivaa, suhteellisen suoraa spurttailua. Vega meni ensin pari takaakiertoa ja loppusuoran. Suoran lopussa lelu oottelemassa. Melkosella vauhdilla irtos loppusuoralle, eli sekin on opittu kun on saanut pienessä päässään miettiä kaikessa rauhassa. Toisena pätkänä Vega meni kolmen aidan suoran, mutkaputki ja loppusuora. Kolmas aita meinas jäähä väliin kun putken suu veti, ite ku muisti kääntää hartioita enemmän aidalle niin seki hypättiin hienosti.
Neitin kans pyörittelin vähän takaaleikkauksia ja persjättöjä ja tietenki sitä loppusuoraa. Aika pientä sievää tehtiin, ku on muutaman päivän treeniputki takana. Kivasti meni.
Vega kävi erillisenä kokeilemassa taas keinua, tällä kertaa ihan ilman avustajaa. Ite laskin keinua nätisti alas, eipä tuo välittäny mitään, vaikka vähän nopeempaa laskeutuki ja kolahtiki lopussa enemmän, hieno homma. Rengasta mentiin ekan kerran pariin kuukauteen, nyt sekin jo ihan maxina ja hyvin sukelsi läpi, ei edes yrittäny kehikon välistä.
Neiti pujotteli ja meni keinua yksittäisenä, molempiin haettiin lisää isenäistä suorittamista ja vauhtia. Pujo oli jokseenki takkusta, pari onnistunutta suoritusta otettiin ja lopetettiin hurrrrjaan repimisleikkiin Nauru