Parin viikon treenit on jääny taas kirjottelematta, mutta ollaan me treenattu!

Maanantain jatkot, Vega
Ensin harjoteltiin suoraan menemistä vinoilla aidoilla molemmilta puolin ohjaten (valkoset pallot). Siinähän se menee, Veksun voi jo jättää aika hyvin ja sitte ite vaan tossua toisen eteen.. Palkaksi kivaa leikkiä millon narupallolla millon jollain muulla revittävällä.
Sitte oli mustat pallo. Ekan putken jälkeen persjättö, vitos putkeen meno piti uusia kertaalleen, kun eihän tämä muista kuin se paimen kääntyy ja etenee. Hienosti meni vääräänpäähän putkeen, just niin ku ohjattiin. Toisella kertaa kääntöä aikasemmin ja sinne sujahti.
Valkoiset neliöt meni kerralla hyvin, paitsi että namikuppi oli vissiin muutaman metrin liian lähellä, jätkä suihkas siitä vauhdilla ohi Nauru Mustilla neliöillä muisteltiin kontaktille pysähtymistä namikupin kans parriin kertaan, muuten meni ihan kivasti.

Kuva

Keskiviikko, Vega
Eka harjotus oli sama kuin maanantaina, paitsi että ensimmäiseen putkeen mentiin kauempaan päähän. Suhteellisen mallikkaasti suji, paitsi että meno oli hiukka tökkivää. Omaa ohjauslinjaa himppasen kaarevammaksi muuttamalla tuli huomattavasti sujuvammat kurvit koiralle. Sitte ku vielä muisti toiseen putkeen ohjata ajoissa, eli alkoi jo toisen aidan jälkeen kääntämään kropalla, ni jee!
Toinen pätkä 8-13. Kontakti piti kerran uusia, tämä on hiukan vaiheessa vielä, tarttis alkaa opiekeleen kuntoon ettei tuu ongelmia. Kepeille vaikee kulma, mutta jätkä osas! Wau! Siis osas hakee ekan välin, vauhtia oli vaan sen verran että toiseen väliin ei ihan taipunut. Pari kertaa sai yrittää, enne ku löyty koko pujottelu oikeen, mut kyl mie oon jo aika tyytyväinen ton pujottelemiseen, nopeempi se on ku neiti.. Puomin kontakti otettiin varmasti ja tarkasti.

Kuva

Keskiviikko, Friida
Sama piirustus, nyt vaan mentiin koko rata, ensin kahessa osassa ja sitte kokonaan. Tässä itelle yhtäkkiä välähti että oma asennehan tässä on vikana ollu koko ajan. Tais muuttua jo lauantaina kokkolassa sen ekan radan sähellyksen jälkeen, nyt sen vaan hokas. Ekana otettiin1-12 ajatuksella että sehän menee, vaikka väkisellä, (siis ihan itellä, en sitä ääneen sanonu) Nätti suhteellisen sujuva alotus. Pussissa on monesti hidastellu, nyt tuli ihan sukkelasti ulos. A:n kontaktin tuli alas asti, ei mitään kiukkuilua ja pujonki alotti hienosti, vaikka siinäki on mutissu nyt muutamia kertoja.
Loppupätkä 13-20, pujon kontakti tosi nätisti, puomin jälkeen suunnittelin valssin mutta empäs tehny. Meni tuo 14 aita ihan nätisti takaaleikkauksellaki. A:n kontakti taas hyvin, siinä ois pitäny ite olla nopeempi, olin koiran tiellä alastulossa ja meinas tulla kolari, viimeset esteet hyvin.
Koko rata meni muuten oikeenki sujuvasti, paitti että sinne puomin loppuun tein taas sen takaaleikkauksen vaikka valssi sopis meille tollaseen kohtaan paremmin. A:n jälkeen tuli sitte se kolari, kävi neitin kuono jalkaan, mutta ei se mitään, matka jatku loppuun.

Tosi hyvä mieli jäi kyllä, ku molemmilla meni treenit hyvin ja itekki on kuulema oppinu jotain Jalka suussa Ehkä neiti ei sittekään jää eläkkeelle ihan vielä..