Eilen oli molemmilla koirilla nenän käyttö päivä.
Alotettiin Vegan hakuilulla. Tuolla on vähän vikana lähtä välillä ihan eri suuntaan mitä näytetään, tätä yritettiin korjata haamuilla. Seittemän haamua otettiin, kaikille meni melkeenpä viivasuoraan. Ihan hyvä, juu, mutta eipä tästä tainnu hirveesti hyötyä kuitenkaan olla tuohon ongelmaan. Ens kerralle keksitään parempi harjotus.

Friidu pääsi jäljestämään, muutama jälki on tälle kesää tehty, ne vaan ei omasta mielestä oo menny ihan niin ku pitäs. Nyt otettiin Kati mukaan arvioimaan neitin koevalmiutta.
Jäljellä tais olla mittaa vajaa 500m, ikää joku 20h, kolme makausta/kulmaa.
Jäljestäähän tuo, vauhti ei päätä huimaa mutta koko ajan nenä tekee töitä. Muutaman kerran lähti väärille hajuille, joka kerralla kuitenkin ite löysi takas oikeelle jälelle. Ensimmäisen kulman oikas n.4 metriä ennen kulmaa, tuuli paino hajua niin että otti vainun kulman jälkeisestä osuudesta jo ennen kulmaa ja vaihto sinne. Toisella osuudella kävi jäljen sivussa ja kun palas jäljelle meinas lähtä takasin päin. Hetken mietittyään päätti kuitenki lähtä ihan oikeen jatkamaan. Seuraava kulma otettiin sitte tarkasti, sen haisteli hyvin ja pienen lenkin jälkeen jatko oikeeseen suuntaan. kolmannen kulman merkkas kans ihan hyvin ja oikea suuntaki löyty. Kaatona oli peuran??sorkka, vähän piti haistella ja katella mutta otti lopulta kaadon suuhun ja leuhkana kanto autolle.