Viime viikolla yritettiin jo vähän tehäkki jotaki. Maanantaina molemmat pääsi ratatreneihin. Jätettiin koko rata väliin ja harjoteltiin persjättöjä ihan urakalla. Aitoja ja pari putkee oli sik-sak kuviona kentällä, joka esteen jälkeen tein persjätön. Friidan kans meni ihan hyvin, pysyin ite mukana ja koiruus kulki. Vegan kans ei enää ollukkaan ihan niin helppoo, koira on nopeempi ja jos ohjaus on vähänkään myöhässä tai liian passivista, tuli esteen jälkeen tosi iso karre. Pari kertaa sain onnistuun pikku kurvin, siihen saa olla jo ihan tyytyväinen.

Keskiviikkona oli omatoimitreeniä, ajatuksena oli ohajta vähän kauempaa eikä ihan nenästä vetämällä. Vegan kans en edes kovin kaukaa vielä yrittäny. Putkesta pujotteluun tulossa olin ite ihan liian hätänen ja vedin koiran melko monesti ekan välin ohi. Tarpeeksi kun kentänreunalta huudeltiin ni johan tajusin vähän ootella. Ei nuorelta koiralta voi vielä mahottomia vaatia.
Friidaa yritin ohajta vähän jo kauempaaki, mutta ei se ihan onstunu. Ois pitäny hokasta namilautasta laittaa välille ja ottaa pienemmissä pätkissä. Alko vaan oleen siinävaiheessa iltaa sellanen olo että oli parempi lopettaa ja lähtä saunaan makaamaan. Pari pätkää otettiin ihan tavallisella lähiohjauksella, ne meni ihan kivasti.

Torstaina tuposteltiin Friidan kans. Treeninä oli hanaa-näperrystä-hanaa.. Ensin esteitä kaarevalla linjalla täysiä, sitte komen hypyn tarkkaa ohjausta ja sama kaarre takasin täysiä. Neitillä meinas heti alkuunsa hirttää kaasu, ohjausta kuunneltiin ainaki melkeen. Pari kertaa alku uusiks ja tosi tiukka komento päälle, löyty ne korvatki. Näperrys ei menny iha suunnitellusti, mutta kohtalaisesti kuitenki.
Toisesta harjotuksesta ei oo mitään hajua. Kolmantena oli taas melko vauhdikas pätkä jossa oli meko tiukkoja kaarteita. Mukava pieniä kaarroksia saatiin aikaseks. Yhteen väliin suunnittelin persjätön, edelliselle esteelle jouduin kuitenkin viemään pitemmälle kuin ajattelin, enkä persjättöö kerenny tekeen. Sovlsin siihen sitte poispäinkäännön ja se toimi ihan hienosti, yllättävänki hyvin.

Perjantaina käytiin Wilin jengin kans vähän itekseen treenimässä. Kentällä oli aitoja, pojottelu kahdessa pätkässä ja putki. Neljä erilaista pätkää tehtiin. Vegan kans oli pari kohtaa joissa oma linja ohjas koiran ohi esteen, enkä ite edes tajunnu mitä tein väärin. Toinen hankala paikka oli, kun piti aidalta saada käännettyä tosi tiukasti takasinpäin. Jätkä hyppää niin kauas että meinaa väkisellä tulla iso kaarros, niistomaisesti kääntämällä saatiin kurvia pienennettyä varmaan puoleen, hienoa! Pujottelun pätkät oli peräkkäinvierekkäin, hankala selittää, meinas olla alkuunsa vähän hankalaa, kakara ei ymmärtäny että heti voi tulla toinen pujottelu perään. Muutaman toiston jälkeen hokas kuitenki homman.
Neitin kans harjoteltiin pujolle takaaleikkausta, voi että osaa olla vaikeeta. Tuota pitäs jonku joskus kattoo ja kertoo mikä menee vikaan!!! Muuten neiti oli aika pätevänä, tarpeeks monena päivänä putkeen treenitty ni alko pysymään käsissä alusta asti mutta intoa piisas silti ainaki riittävästi.