Siinä tämän päivästen kisojen saldo Nauru

Vega alotti tänään kisauransa Oulussa Eeva-Liisa Pohjasen radoilla. Eka rata meni ihan yllättävän hyvin, kerkesin tekeen kaikki ihan suunnitelmien mukaan, melkeen enemmänki. Rengasta katto, varmaan ihan sen takia ku käskytin sen vähän eri lailla ku kaik muut esteet, meni kuitenki ongelmitta. Keinullekki pysähty nätisti, vaikka sitä jännitin varmaan eniten. Harmillisesti A mentiin kahteen kertaan, ekalla kerralla teki nätin 2-2 alastulon, toisella kertaa loikkas alas, ite katoin että ois kontaktin ottanu, mutta tuomari tietää paremmin.. Jalka suussa
Tulos 5 ja 3. sija Nauru
Toinen rata oli huppäri, se meniki sitte jokseenki holtittomasti. Suuria kaarroksia ja esteistäki huideltiin ohi miten sattuu.. Pujottelun lähtö oli kiperästi vauhtiputken jälkeen, siitä oon aikas ylpee että jätkä pujotteli just hianosti! Tältä radalta tuloksena HYL kolmen kiellon(kierron) seurauksena. Ainaki junnu piti hauskaa ensimmäisissä kisoissaan. Tästä on parempi ku hyvä jatkaa Nauru

Friidukalla eka rata oli Eeva-Liisa Pohjasen ja toinen Kari Jalosen käsialaa. Ensin oli hyppäri, tämähän meille passas, neitillä kun on paha tapa roiskia ekalla radalla kontaktit ku ei meinaa malttaa keskittyä. Rata oli ihan kivan olonen. Tutustumisesa kattelin että taijan tehä ihan eri suunnitelmat ku kaik muut, mutta ei kait se haitanne, onhan tuo neitiki omalaatunen tapaus Hymy Lähössä jo piti miettiä että mitähän tästä tulee, neiti oikeesti suunnitteli kaivavansa ne kuuluisat lähtökuopat. Yhessä kohtaa neiti korva hipas jalasta, mut hipasuja ei vissiin lasketa.. Tulos 0 sija 2. Kolmoset lähenee uhkaavasti.
Agi radalla oli kikkaa ja kepposta vaikka muille jakaa, tutustumisen jälkeen jäi sellanen tunne että puolet jäi suunnittelematta. Loppusuoralle asti tehtiin puhasta rataa, sitte olin muka ite liian nopee ( eihän se oo mahollista..) jätin koiran seläntaka ja lipsahti hypystä ohi, sen korjamisen jälkeen tais molemmilla mennä vähän suunitelmat sekasin ja pujottelun alku lipsahti ekan kepin väärältä puolen. Tulos 10+ vähän yliaikaa, sijotus jossain 10 huonommalla puolella.
Tosi tyytyväinen oon neitin molempiin ratoihin. Vauhtia ja intoa oli huimasti, mutta oli kuulolla ja otti kaikki kontaktit tosi nätisti. Tuo otushan alkaa toimimaan! Tai ohjaaja..