Kulta fiilistelyissä näköjään vierähti hetki jos toinenki, treenit on jääny unholaan, mutta on me kait jotain tehtykki. Parin viikon tauko piti muka pitää, ei ihan malttanu.. Jotain pientä kurvia käytiin itekseen tekemässä, tais olla välistävetoja ja poispäinkääntö, tai jotain. Ihan kait ne hyvin meniki, vissiin.
Viime viikolla oli luppiksen tuposvuoro, kaikkee ei voi sieltäkään enää muistaa. Pujottelun alotuksia kateltiin, hienosti haki jopa 45° kulmasta muutaman metrin päästä lähetettynä alotuksen. Kontaktejaki kateltiin vejättämällä ja jätättämällä, neki meni kippoavusteisesti ihan hianosti.
Tällä viikolla Vega kävi treenimässä. Takaakiertoa ja back-flappia harjoteltiin yksittäisellä esteellä. Hyvin meni molemmat, fläppiä saatiin hiottua aika siivekettä nuolevaksiki. Näitä sovellettiin ensin lyhyemmissä harjotuksissa ja loppuun vielä 18 esteen suhteellisen sujuvaksi tarkotettu rata. Parissa kohtaa en ihan pysyny mukana mutta muuten aika mallikasta liitelyä kakaralta. Kehujakin tuli sen verran ettei enää jänskättäny ihan niin paljoo tää viikonloppu Nauru