Vekku pääs piiiitkästä aikaa tuposteleen, ensmäistä kertaa sairasloman jälkeen.
Alotettiin pussilla, lähetys ja takaaleikkaus, palkkana lelun heitto eteen. Vähän pää pystyssä tulee ulos pussista.
Kepeillä ensin ohjaus oikealta puolelta, sitten takaaleikkaus ja kolmannella kierroksella piti ite vaihtaa puolta hipsimällä pujottelun läpi koiran takana. Ekalla kerralla ohjasin miten sattuu ja jätkä huiskas vieressä olevaan putkeen. Kerran lopetti kymmenen kepin jälkeen, häiriäönä pujottelussa hiippailevasta ohjaajasta ei välittäny mitään, se kierros meni hienosti. Kolmantena yksittäisenä oli keinu, ekalla kerralla laskettiin vähän varovasti, pari seuraavaa meni ihan oikeen, ei onkelmia.
Pikku ratapätkällä mentiin lujaa, muuten oikeestaan suoraa, mu yks kiperä persjättö välissä. Ekalla kertaa jäin alkuun himmaileen enkä millään kerenny koiran eelle. Toisella kertaa jo melkeen ja kolmannella meni sitte nappiin. On se vaan sen verta nopeempi ku luppis.
Sitte tutustuttiin 20 esteen rataan ja kipastiin pätkä kelloa vastaan. Kontaktit otettiin vimpan päälle ja tökötettiin siinä hetkonen. Yhen esteen unohin ja tehtiin ylimääränen mutkaus josta kielto, muuten puhtaasti. Aika oli 51 ja jotain päällekki vielä. Toisella kierroksella otettiin kontaktit vähän rivakammin, mutta tarkasti, eikä unohettu esteitäkään välistä, nollana meni ja aika tippu 38 sekuntiin Nauru
Loppuun vielä vähän kontakteja, ringissä oli A ja puomi, välissä hyppyjä ja pussi. Eka kiekalla mentiin ilman palkausta, täähän taas hätiköi ja veti ekan juoksukontaktiksi, ja ei ku alkuun. Toisella kerralla maltoin pysäyttää molemmille kontakteille. Kolmannella kierroksella palkattiin 2-2 mutta yritettiin silti olla ripeitä, hyvin meni.

Hyvin näyttäs jalkaki kestäneen ekat täyspainoset treenit, jokohan kohta uskaltas alkaa katteleen kisakalenteria..