Tänään se sitte alko, tavoitteena tokokokeet.. Nauru Vegan kilpatottelevaisuus ALO-kurssi.

Perusasento kohtuu hyvä, himppasen tassuja takemmas ni avot. Vähän meinas olla vauhti päällä ku tottunu samaisessa hallissa agiliiteleen ja nyt oiski pitäny osata keskittyä ihan erilaiseen hommaan.
Seuraamisessa paikka hyvä, eikä nyt edistänykkään niin ku ennen on vähän ollunna tapana. Ei oo siis menny hukkaan meijän pihatreenit ja sairasloman aivojumpat.
Oikeelle käännökset oli aika hyviä, tiiviyttä vähän lisää ja apuja vähemmäksi pikkuhiljaa. Sama homma täyskäännöksessä.
Vasemmalle kääntymsessä koitettiin saaha takakoivet töihin, siinäpä sitä tekemistä onki hetkeksi jos toiseksi. Emännällä meni pääsekasin ja koira vaan himmailee..
Seuraamista hinkattiin normi vauhdissa, hitaassa kävelyssä ja pikku hölkässä. Etuosa pysyy syht hyvin paikalla, mutta takapää heiluu aika paljo puolelta toiselle, siihen pitää muistaa kiinnittää huomiota. Seuraus pätkän varrella oli oikeen houkutteleva putken pääki, jos ei ois narussa ollunna ni oispa saattanu tehä ihan omat mutkat putken kautta Hymy Hidas kävely oli alkumatkasta tosi vaikeeta, siinä ku joutuu poika aatteleen joka askeletta vähän tarkemmin..
Luoksetulo ei ollu ihan niin vauhdikas ku normaalisti, vähän jäi himmailemaan ja miettimään.
Maahanmenoa harjoteltiin matkan päästä ja liikkeestä, vähän hiras, paljo lisää nopeutta ois mahollista kehitellä.
Siinä noin pikasesti ennen ku unehtuu, pitää paremmalla ajalla lisäillä vähän tarkennusta.
Treenien loppuun jätkä sai pikku muistutuksen siitä ettei treeneissä sovelleta omia aivoituksia vaan pysytään kiltisti ruodussa. Jospa muikkari pysys mielessä hetken aikaa..