Puuhaperjantai aloteltiin yhellä esteellä, takaaleikkausta, wiskikäännöstä ja backfläppiä. Taas tuli todettua että koira on viisaampi ku ohjaaja. Minä vielä mietin omia kurveja ja koira teki jo ihan täydellisiä mutkia. Ei tartte paljo vihjasta ni Vega hoksaa jo mihin pitää mennä. Ei tullu suuria mutkia ku estettä kierrettiin.
Pujottelulla harjoteltiin kans takaaleikkausta, mikäs siinä, osaahan tuo pujotella vaikka minä hiippailisin missä, kunhan ei kukaan ilkimys heittele leluja kuonon eteen..

Rataharjotus kipastiin kahteen kertaan kelloa vastaan. Ekalla kierroksella aika oli jotain 42 sekuntia, yks rima tais tulla alas, muuten meni puhtaasti. Aikaa kului isoihin kaarroksiin muutamassa kohtaa. Toiselle kierrokselle katottiin parempaa ohjausta ajan kulutus paikkoihin ja tiputettiin aika 32 sekuntiin, siiä tuli etenemäksi 5,2m/s joka kuulema riittäs kolmosissaki jo ihan kohtuudella. Eipä se kisoissa ikuna tolleen onnistu. Toisella kierroksella meni kaikki putkeen, itekki välillä mietin jo että mites täälä voi ihan rauhassa katella eikä oo kiirettä mihinkään. Joskus kaikki vaan onnistuu Nauru

1269785855_img-d41d8cd98f00b204e9800998e
Piirros taas ryövätty Wililtä, kiitos!

Kontaktisulkeisissa Vega sai oman namiautomaatin alastulolle, ei tarttenu jäähä himmaileen ja ootteleen ohjaajaa. Vimonen mentiin jo hienosti alas asti ilman minkäänlaista hidastelua.
Loppuun vielä yks helppo ja nopee, joka ei sitte onstunu sinne päinkään ku ei vaan kerenny..

Eilen käytiin turisteilemassa kisoissa Oulussa, nähtiin Nabu iskää ja velipuoli Hukkasta. Iskää mielisteltiin ihan urakalla ja kasvattajatätiki sai oikeen lämpimän vastaanoton. Hukan kans istua napottivat vierekkäin ku hallin katolta tiputeltiin lunta, eipä tollanen pikku pauke näyttäny paljo häirittevän.