Maanantain tokoilut jäi väliin, Vega tais mutustella vähän liikaa luita viikonloppuna ja sille iski pikku ripuli, ahneella on p*skanen..
Kotiläksyt kuiteski saatiin urkittua Tunskilta ja niitä käytiin vähän tekemässä keskiviikkona. Paikallaoloa, maahan menoa, suoraan seuraamista, käännöksiä ja täyskäännoksiä. Vasemmalle kääntymisessä piti vähän miettiä peffan liikkeitä, muistuivathan nuo mieleen ja saatiin pari hienoa täyskäännöstäki vasemmalle tehtyä.
Paikallaolossa ei häiriintyny vieressä touhuavista kavereista enää yhtä paljo ku viimeksi, vähän piti välillä vilkuilla, hyvällä alulla ollan jo. Maahan menee aika nätisti, vähän lisää nopeutta pitäs kehitellä, vaikka ei tuo hidas oo nytkään. Hyppyäki ois pitäny harjotella, mutta eipä sellasta sattunu tuolla parkkipaikalla olemaan..

Perjantaina taas liideltiin, tais päivän teemana olla irtoaminen.
Alkuunsa eroteltiin A:ta ja putkea, renkaalta A:lle, renkaalta putkeen, nämä meni molemmat kerta heitolla oikeen. Sitte aidalta putkeen, tein liika pitkän mutkan ja ohajsin koiran A:lle, vieläpä kahteen kertaan, kolmannella kerralla meni oikeeseen paikkaan. Piirroksesta poiketen me taidettiin mennä lähempään päähän putkea. Samalta aidalta vielä A:lle ja vimosena lähetys A:lle niin, että ite pysy paikalla koko ajan, hyvin läks.
Eteenmenoa hajoteltiin J:n mallisella "radalla". Aita-pussi-aita-putki-aita, Olin ihan yllättyny kuin hienosti jätkä meni. Kertaakaan ei vilkassukkaan taakse, täysiä vaan paino menemään, hyvä jos toiselle aidalle ite kerkesin ku koira tuli ulos putkesta.
Oli meilä vähän tiukempaaki vääntöä. Rengas-aita 15-aita 14 eri puolelta ku kuvassa-aita 16. Tuola nurkassa on lämmityspuhallin, josta Vega ei erityisesti tykkää, ekalla yrityksellä meinas ettei vihtis mennä härvelin kans samaan nurkaan ja hyppäs aidan väärältä puolelta. Tarkemmalla ohjauksella uskalsi mennä kamalan pöhisijän vierestä ja tuli muutes tiukka kurvi. 14 ohjasin sylkkärillä, olipa muuten tehokas ohjaus, siihenki tuli tosi pieni kurvi ja osu 16 hienosti. Sitte liitettiin tämä kieputus pitempään pätkään, 1-(pussin tilalla pujottelu ja A:n tilalla mentiin A:n alla suorana ollu putki)9-15-14 (eri puolelta ku numero)-16-puomi. 5-6 välillä piti olla jokseenki nopeena että ehti kipasta renkaan jälkeen heittään koiran takaakiertoon ja ottamaan sylkkärillä vastaan, pikkusen olin liika hiras ja jätkä ehti tekeen 16 jälkeen pikku silmukan ennen ku kerkesin ohjaamaan puomille. Puomin alastulolla koiruus teki hianon juoksukontaktin ja palautettiin takas tekeen 2-2..
10-16 pätkällä oikealta ohajattuna meni kerralla näppärästi, vasemmalta ohjattuna eka kiekka meni puhtaasti, mutta en muistanu pujottelulla irrota sivulle ja 15 aidalle tuli melkonen pelastusoperaatio, jonka koira hoiti oikeen mallikkaasti. Tätä sitte jankattiinki melkosesti, jäin liikaa ootteleen pujon jälkeen ja olin ihan kuutamolla14 jälkeen, jätkä ehti hypätä 15 väärältä puolelta. Saatiinhan tuo lopulta onnistumaanki, ku rautalangastä väännettiin ja muut treenajatki jo suunnilleen kuorossa huusi että alkaa mennä siitä eikä jää toljottaan..
Viimeselle pätkälle putkea vähän suoristeltiin A:n alla ja 3,6,12 aita käännettiin 7 aidan viereen, 5,10 aidan kulmaaki vähän muutettiin. Sitte mentiin, rengas-A-7 aita-putki-5 aita-12 aita-7 aita toisesta suunnasta- muuri-A-rengas. Olipa hankalasti selitetty, tartteis hommata itelle se ratojen piirustus ohjelma.. Muutamaan kertaan mentiinki putkiansaan ku ois pitäny mennä A:lle, muuten tämä meni hienosti, vaikka ensin suunittelin luppakorvaohjausta.. Jotenki kummasti unohtaa välillä ohjaavansa nopeaa koiraa, ei sen kans tungeta joka väliin valssia, eikä sen kans edes kerkee sinne minne luppiksen kans saattas keretä. Luppakorvaset treenikaverit ohjattiin just niin ku itekki ensin meinasin Nauru

1268555252_img-d41d8cd98f00b204e9800998e
Piirros lainattu Wililtä, kiitos!

Friidalla on anaalirauhaset vaivannu jo jonku aikaa, eivät meinaa iteksen tyhjentyä. Keskiviikkona käytiin tohtorilla toteamassa että tulehtumaan ovat päässy. Nyt on neki hoidettu kuntoon ja luppaki pääsee taas treenailemaan. Ens viikon kisat joutuu kuiteski jättämään väliin Otsan rypistys
Samalla tuli tarkistettua neitin paino, hyvin on pysyny lupan paino kurissa 19kg, Vega on vissiin päässy vähän laihtumaan ku painaa vaan 20,9kg. Onkohan tuo rymynny liikaa kinoksissa.. Nauru