Tupoksessa oli tulva hellittäny ja päästiin liitelemään perjantaina. Vaikka Vega kävi sunnuntaina maneesilla niin intoa oli ihan liikaa. Alotettiin A:n ja putken erottelulla, putki kyllä löyty vaikka katse oli Aalle. toinen pikkupätkä oli suora keinu-pussi-aita, lopussa namilautanen. Vega oli jo lähdössä melko kierroksilla, sievästi yritin jarrutella mutta keinu meni lentona. Uusinta yrityksellä olinki sitte melkeen karvoissa kiinni että jarrut pelas. Muuten meni vauhdilla loppuun asti vaikka ite jäin pussin puoleenväliin himmaileen. Keinua otettiin muutamaan kertaan että saatiin sujumaan hallitusti.

Kuva taas lainattu Wililtä Nolostunut Kiva että joku osaa piirustaa meijän treenit..

1271519910_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Ensmäisenä mentiin B-pätkä. Menin vastaanottamaan B2:n taakse, hyppäs ekan jotenki ihan hassusti. B4-B5 välillä ohjasin ite jotenki kauheen tök-tök. B8-B9 välille tein takaaleikkauksen. Toisella kierroksella meni jo sujuvammin.
A-pätkällä irtos A4 hyvin, pääsin vastaanottamaan A5 taakse. Putkiin irtoaa tosi kivasti ja putkelta puomillekki käänty oikeen sievästi. Toinen pätkä meni sujuvammin ku eka, vaikka oliki enemmän kiemuraa ja koukeroo, ei kerkee vauhti kiihtymään ihan mahottomiin. Kolmas pätkä oli mekosen kiemurainen, menkosen säätämiseksi meni ohjaajalla takaakierrot kun ei vaan osannu ajoissa käskyttää ja ohjata. Loppuun vielä muutama onnistunu keinu.

Tänään korkattiin hakukausi! Puolisen vuotta on tainnu hakuiluista olla taukoo mutta hyvin oli asiat muistissa. Ensmäisenä katottiin missä mennään ilmasun suhteen, ukko aika lähelle puun juureen ja menoksi. Rullan nappas ja luovutti hienosti, näytölle lähetyksessä pikku ääniapu, toimii! Kolme suht helppoo ukkoo sitte otettiin, kaikille lähti vauhdilla ja aikas suoraan. Yhellä kertaa rulla tais poltella suussa ku tiputti matkalla, mutta otti samantien mukaan ja toi perille asti. Näytöille lähti kaks kertaa tosi hienosti, viimesellä pari sekuntia mietti käskyn jälkeen ennen ku lähti. Viimesenki kuitenni hoksas ihan itte ilman lisä ohjeistusta. Blondi on tainnu talven tehä mielikuvaharjotuksia pienessä päässään Nauru Hieno alotus hakukeväälle.