Jaha, taas on viikko, vähän reiluki, vierähtäny.
Viime viikon tupostelut oli peruttu tulvan vuoksi, jotenka otin sitte molemmat sunnuntaina mukaan maneesille. Sielähän saiki juosta ihan urakalla. Meijän ryhmässä oli neljä koiraa, joista kaks mulla..
Piirustuksia ei nyt oo, mutta erinäisiä takaakiertoja harrastettiin. Yllättävän samanlaisella ohjauksella toimi molemmat koirat, onkohan Friidulle tullu lisää vauhtia ku karvat ei oo enää tuulen vastuksena? Vegan kans pitää ennakoida paljo enemmän ja ohjatakki tarkemmin, vaikka hyvin se jo itekki ratoja lukee.

Viime viikolla aloteltiin tottisteluja ihan ohjatusti, muutamat treenit on ollu ja ihan kohtuudella on menny. Seuraamisessa aletaan pikkuhiljaa lisäämään matkaa. Lyhyet pätkät menee jo ihan hienosti, kontakti ja paikka pysyy vaikka ois vähän häiriötäki. Paikallaoloa treenaillaan vielä aika lyhyellä matkalla kun meinaa olla välillä vähän levoton. Eilen olin ensimmäistä kertaa selkä koiraanpäin, taispa olla jopa rauhallisempi ku en kytänny koko ajan, asento pysy samana ja katteli terävänä aina ku vilkasin olan yli. Ehkä siitä vielä hyvä tulee, joskus.. Persiin käyttöä vasemmale käännöksissä on harjoteltu, alkaa sujumaan aika näyttävästi ku sitä on nyt jankattu pitemmän aikaa. Liikkeestä seisomista ja maahanmenoa on jo harjoteltu, nyt on uutena aloteltu istumistaki. Saapa nähä kuin hyvin saan koiran sekottaan käskyt.. Henkilöryhmääki päästiin kokeileen ensmäistä kertaa, hyvin maltto keskittyä seuraamiseen vaikka ihania ihmisiä pyöri ympärillä.

Eilen käytiin vähän kaapuntilenkkeilemässä markkinahumun ympärillä, kun sinne alueelle ei koirien kans taija enää asiaa lakien mukaan olla. Eipä nuo paljo markkina vilinöistä välittäny, luppa ois kauheen mielellään käyny tutustuun vähän lähemmin makkarakojuun..
Pitihän meijän vähän tokotellakki luppasen kans, hyvin vähän, vartin jakso neitiä kiinnostaa, sitte alettiin haahuileen vähän sinnepäin. Luoksetulo ja liikkeestä maahanmeno on aika hyvällä mallilla. Yritin neitillekki opettaa persiön käyttöä, tuo tuppaa tekemään koko kiepin ku pitäs kääntyä 1/4, liian nopee vissiin..
Onneks sillä ei oo tokossa muita tavoteita ku mielen virkistykseksi, ei tartte repiä ressiä Nauru