Joku laiskimus on näköjään jättäny kaikki treenit tältä viikolta kirjottamatta, kattotaas mitä muistuu mieleen..

Toko ALO
Vegan tokoiluissa harjoteltiin sisomista melkosen monella eri tavalla. Nätisti jäi joka kerta seisomaan, välillä koiran luo palatessa meinaa hivuttaa tassua muutaman millin mua kohti, muuten seisoo ku tatti. Liikkeenä otettaessa annoin pienen käsiavun, siitä pitäs päästä eroon, ku ei tuo tartte sellasta.
Paikallaolossa oli taas vähän häiriötä kun kaikki palkkailee välillä, viereinen koirakaan ei ihan malttanut pysyä. Vega pysyi maassa, mutta vähän levottoman oloinen oli. Pari kertaa tais vähän vaihtaa asentoa. Istumaan nousuun tartti kaks käskyä. Sitä sitte harjoteltiinki koko porukka, ei oltu ainoat joilla se tökki..
Luoksetulo liikkuroituna meni melkeen loistavasti. Jätin lelun taskuun ja silti osas ihan ite tulla eteen, ihan hitusen vinoon, mutta muuten hyvin. Ei oo monesti tullu ilman lelua otettua luoksetuloa. Sivullekki siirty sievästi, vaikkei sitäkään oo ikuna ennen taijettu edes tehä. Miten niin vähän osina harjoteltu liikkeitä Nolostunut
Loppuun vielä muutama liikkestä maahan meno, ekalla kerralla hyvin, sitte ei enää huvittanu ja millon istu, millon jäi seisomaan. Pari onnistunutta satiin tehtyä ja loppupalkaksi kunnon leikki.
Tämä oliki sitte viimenen oikea kerta tätä kurssia, meillä on onneks vielä yks rästikerta jälellä, sitte jatketaan uusiin haasteisiin.. Silmänisku

Vega AGI
Tunti alotettiin, muistaakseni, yhen esteen harjotuksilla, ainaki niistosokkaria oli ohjelmassa. Eka kerta meni ihan vahingossa oikeen, sitte ku yritää samaa uudestaan ni höpöksi menee. Olin liika hiras ja koiruus ehti hypätä aidan takasinki. Tarkotuksena lähettää koira takakiertoon ja ottaa siivekkeen ympäri ohjaajan ja siivekkeen väliin. Vasemmalle oli paljo helpompi ku oikeelle.
Lisättiin pari estettä ja harjoteltiin niistosokkaria ihan käytännössä. Oli muutes paljo helpompa ku yhellä aidalla 4-13-5-18. Samat esteet mutta 13 ohjattiinki sykkärillä, pikkusen töksähtelevän tuntunen oli tuo sylkkäri niistojen jälkeen.
Samoilla esteillä kokeiltiin vielä ihmisnuolta,13 suunta vaan vaihettin 8 puolelta hypättäväksi. Ei ihan menny ekalla eikä tokallakaan kertaa oikeen, kolmannella vasta onstu. Kätevä juttu, kunhan sen oppii, saa melkosen tiukkoja kurveja tehtyä.
Mentiin me vähän pitempääki pätkää 1-10. Alkuun pujolle takaaleikkauksella, 6 putkelle sai vähän kiilata jo ennen 5 hyppyä ni sai joiran linjaa oikeeksi ja pääs itte karkaan muurille ottaan vastaan sokkarilla. Toisen kerran pujolle tullessa kerkes jätkälle tulla niin paljo vauhtia että ohjurilla oli käskyt myöhässä ja pujottelu alko vasta tokasta välistä. Toisella yrittämällä ehin itekki mukaan ja pujo meni melkosella vauhilla.
Toista pätkää varten vähän viriteltiin ja otettiin pari putki-muuri-putki irtoamista. Toisena pätkänä oli 10-11-12-13-7- suora putki- 5 toiselta puolen- 8 ja 4 putkeen toiseen päähän. Putken jälkeen piti olla melkosen nopeena että ehtii kääntämään koiraa muurin takaakierrolle, olinhan minä, melkeen.. Sitte kipastiin tekeen ihmisnuolta ennen 8, ei sekään ihan priimaa ollu, mutta koira hidasti, joten ajatus oli oikea Nauru

1270466124_img-d41d8cd98f00b204e9800998e
Piirustus JoFli

Loppuun vähän kontakti sulkeisia, ei mee 2-2 ihan vielä optimisti, joko himmaillaan tai sitte ois oikeeki loistavia juoksukontakteja. Mitähän tuohon keksis? Lisää harjotusta ehkä?

Pääsiäisen kunniaksi oltiin vielä koko porukka sokerihumalassa, kiittikset Katille Nauru

Eilen oli Friidun vuoro lähtä maneesille liitelemään. Kurvelona tämmönen mukavan olonen kolmosen rata, josta mentiin kaks pätkää 1-9 ja 12-20. Ekalla pätkällä huiskaisin takaakiertoon vähän sinne päin, hyvin luppa kiersi kuitenni Hymy A:n jälkeen olin ite vähän hukassa, ohjasin kyllä oikeille esteille, mutta vähän sinne päin ja koiraki meni sitte vähän sinnepäin. Otettiin A:lta uusiks ja johan meni sujuvammin ku ite oli kartalla. 7 jälkeen sokkari, muutempa tuossa ei tarttenu paljo koukeroita tehäkkään. Pujotteluki meni oikeen nätisti.
Loppupätkällä pari valssia ja putken jälkeen sokkaria, välistävetoon olin oikeen tyytyävinen, ne ku tahtoo olla itelle jokseenki hankalia.
Yksittäisellä aidalla harjoteltiin takaakiertoja, "fliploppia" ja sitä niistosokkaria. Paljo helpompi oli ton vähemmän säpäkän otuksen kans ku se ei oo het loikauttamassa samaa tietä takasin. Oikeen kiva oli luppakorvan kans taas treeniä.
Kotiin lähtiissä tuo otus oli vaihtanu värinsä harmahtavaksi, niimpä tänään siirryttiin kesäaikaan (vaan viikon myöhässä) ja kesätukkaan..