Perjantain oli tuposteluissa ohjelmassa fiilistelyä. Oltiin Jaanan kans kaksistaan jouksutettavana ja molemmilla oli viikonloppuna suuntana kisat, ni tehtiin vähän kisoihin valmistelevia treenejä. Vega harjotteli lähdössä ja kontakteilla pysymistä, vaikka minä vähän heiluin ja pompin omiani. Aika nopeeta hokas ettei kannata edes yrittää.. Treenipätkissä oli baanaamista ja vähän tarkempaaki vääntöä. Kolmen asian tekeminen yhtäaikaa oli ohjaajalle ihan liikaa, joko unohuin seisoon paikallee, unohin jarruttaa koiraa tai unohin ohjata seuraavalle esteelle, ihan selkee blondi! Tiukkoja kurveja minen osaa tolle eläimelle ohjata, siinäpä opiskeltavaa kesäksi.

Lauantaiaamuna Friida käytiin ryöväämäsä naapuriin, neiti meni koko päiväksi maalle ulkoileen Nauru Me Vegan kans läksimmä Ouluun kisailemaan. Kaks agi rataa, paikkana OKK ja tuomarina Anders Virtanen.
Andersin radat oli mukavan selkeitä, sellasia ku ykkösen ratojen kuuluuki olla.
A radalla oli alussa kaks hyppyä suoraan ja kolmas 90 kulmassa, taas oli kääntämisessä myöhässä ja jätkä kerkes huiskasta hypystä ohi. Tällä kertaa sentään ehin jarrutteleen ennen seuraavaa estettä ja päästiin jatkamaan rata. Kontaktit otti nätisti ja muutenki oli kuulolla hienosti. Lopurdasta hätäilin yhen kurvin ja tipututin yhen riman. Tuloksena 10 -6,51, sijotus 9
B rata oli yhtä kiva ku ensmäinenki, yhessä sössin jotain ja olin myöhässä ohjaamaan pujolle. Eihän koirus sinne voinu mennä ku emäntä seisoo edessä, tunki sitte ittensä toiseen väliin. Jos jossitellaan, jos oisin jääny ohjaan pujon toiselta puolen, enkä ois tunkenu väkisellä sinne minne suunittelin, ois koiruus luultavimmatusti selvittäny pujon ihan onkelmitta. Tulos 5 -8,52, sijotus 5
Sunnuntaina D kisan tuomaroi edelleen Anders Virtanen. Tää rata meni ihan höpöksi, sössin taas itte useemmassaki kohtaa. Keinu meni lentona ja ku A:n kontaktiltaki livisti lopetin radan siihen. Ensmäiset 8 estettä oli oikeen sujuvaa menoa, mut sitte lavis koko homma käsiin. Tuloksena HYL.
C kisa oli hyppäri ja tuomariksi vaihtui Minna Jokisaari. Vähän suuria kurveja tehtiin joka väliin, muuten mukavaa menoa. Rata oli kiva, jokunen pikku jippohan sinne oli piilotettu, mutta mukavan mentävää kuitenki. Tuloksena tältä radalta Vegan eka 0 -14,04 sijotus 4 Nauru

Eilen oltiin Katin ja Reiskan kans varttitreneissä. Vega teki neljän aidan mutkaa ja vekillä A:lle. Vekitys onstu hianosti, mut aidoille kääntäminen oli melkosen haasteellista välillä.
Muutamalla aidalla tehtiin valssiä, persjättöä ja takaaleikkausta. Nää suju ihan kivasti.
Friidu teki fliploppia, ohjaaja yritti vaan parhaansa mukaan sekottaa neitin kuviot. Lähettelin putkeen vähän mistä sattuu. A:lle vekittelin ja pidin pikku kurinpalautusta kontaktilla, neiti meinas innoissaan vaan juosta ja loikkia ihan missä sattuu. Luppana oli melkosen tohkeissaan ku pääs ihan oikeesti vähän liitämään. Tassu alkaa oleen kunnossa ja mieli virkeänä taas.
Kisakalenteria on selailtu, mutta uskaltaako noita enää samaan kisaan ilmottaa? Melkeempä joka kerta, kun oon molempien kans ollu menossa on toisella ollu jotain vikaa jossakin..