Tämä tais olla takaakiertoviikko. Ite kehittelin keskiviikon treeneihin pikku takaakiertokoukeroita, perjantaina Jossulassa oli pikkusen mutkikkaampi takaakiertokoukero.
Pätkän alku oli sovellettu minien SM-radan alusta, melkosta koukeroa. Eka hyppy oikeen päin, seuraavat kaks takaakiertona, välissä putki ja taas taakaakiertoja.. 1-2 väliä jankattiin muuan kerran ku ohjuri ei osannu kipitellä oikeen vaan lähenteli siivekettä ja luppanen loikaks aidan väärältä puolen. Yhteen mutkaan ois ollu niiiin helppo tehä valssi, mutta ku se kiellettiin ni vänkäsin siihen sitte vissiin pakkovalssin, hyvin toimi silläki. Radalle oli joku katalus laittanu pöydän! Eihän sellasta oo nähty aikoihin, siitähän otettiin sievästi vauhtia ja loikastiin yli.. Vähän jajjua ni maltto neiti parkkeerata vähäksi aikaa.
Sittepä pitiki harjotella vähän lisää pakkovalssailua, juu, ihan hyvä, mutta ku ei oo silmiä selässä ni enhän mie osunu oikeeseen paikaan ku melkeen. Kaunis muistelma koristanee toista takakoipea (se siiveke ihan varmasti vaihto paikkaa selän takana..) ja Friidu oli sitä mieltä että hää ottaa lenkkarit ku ei akka osaa nillä liikkua oikeeseen suuntaan. Joka kerta ku kohelsin oli lenkkarin nauha luppasen suussa. Miten niin meillä koira tietää paremmin..? Ne muuan muut pakkovalssit meni hyvin, mutta yhelle aidalle en osunu sitte niin millään.
Loppuun vielä kontakti sulkeiset, kaikilla kontakteilla useempi toisto, namikuppi oli vähän kauempana, tarkotuksena saaha koira meneen suoraan vaikka itte kurvailis minne. A:lla onstuki ihan hyvin, vaikka ite tein mitä. Puomilla jos ite jää himmaileen, jää koiraki ootteleen. Molemmilta maltto kurvata melko tiukasti kutsusta luoksekki, vaikka namit houkutteli edessä. Keinulla oli vähän himmailua, vieras keinu vissiin vähän mietitytti neitiä, mutta ihan ok kuitenni.