Kesä loma alko, mutta loma säät näköjään ei. Tilasin lomalle piolipilvistä ja lämpöä sellasen +20°C, noh, mittari näyttää +26 ja aurinko taas paistelee ukkosen jälkeen. Jospa tämä tästä vähän viilenis ku loma etenee ja syksy lähenee..

Agiliito on jääny aika vähiin näillä helteillä, Friidu on parit treenit käyny jossulassa. Muistikuvat on aika hatarat treeneistä. Jossulassa on tainnu olla sovelluksia SM-radoilta ja ohjaajahan sielä on koheltanu ihan urakalla, jos en ihan väärin muista.
Vega on joutunu passaan agiliidot, jätkä loukkas tassunsa muutama viikko sitte. Ihan ku ois höylällä vetästy palanen pois yhestä anturasta. Tarkkaan en tiiä loukkasko metässä vai uimassa, uinnin jälkeen ku mentiin mettään treeneihin ja sielä ei ontunu olleskaan. Treenien jälkeen sitte alko tiellä ontumaan. Tassu onneks parani nopeesti ku muisti suihkutella ja pitää lenkeillä tossua jalassa.

Uimassa on käyty aikas paljo. Noitten kans on vähän haasteellista ite uiskennella, ovatten sitä mieltä ettei kaks jalkasen kuulu uida. Friida ottaa sievästi ranteesta kiinni hampailla ja lähtee viemään rantaan, melko tiukka komento saa olla että ite pääsee muutaman metrin uimaan, sitte neiti tulee taas auttamaan, luotto emännän uimataitoon on siis kova.. Nauru Vega taas kiertää ympärillä hyvin tiivistä rinkiä, ettei vaan pääse eksymään valvovan paimenen läheisyydestä.
No nyt ovat reilun viikon saaneet uiskennella ilman valvottavaa. Astuin johonki terävään uintireissulla, jalkapohjssa reikä joka vielä päätti tulehtua.. Antibiootit ja parin viikon uintikielto, nyt alkaa jo kävely sujumaan jopa tielläki, viime viikolla ulkoiltiin hyvin vähän ja seki vähä mehtässä, ku ei kestäny kovalla alustalla kävellä. Metsä ja helle ei oo kiva yhdistelmä, ei sielä kauaa kerralla viihtyny, sen verran kuitenki että päivänä eräänä tuli ämpärillinen mustikoita poimittua pakkaseen.