Niin tuumattiin Vegasta yksien treenien päätteeksi. Maaston osalta ehkä, pienellä hiomisella, tottiksessa onki sitte tekemistä senki eestä.

Jokuset treenit on jääny rustaamatta, mitähän niistä muistas..
Crossiradan takana oltiin jokunen viikko sitte. Kolme ukkoa, kaks ekaa kävin näyttämässä, jonka jälkeen siirtyvät eteenpäin. Ensimmäinen tais olla pressu"häkissä", hyvin oli rullan ottanu, vaikka umppareita on otettu tosi vähän. Hienosti toi rullan perille ja näyttöki oli hyvä. Toinen oli ihan tavallinen ilman peittoja, näytöllä oli liina sotkeentunu johonki, mutta onneks vasta sitte ku ukko oli jo löytyny. Kolmas oli melkosessa ryteikössä, mutta hyvin oli sieltäki löytyny ja näytöllekki löysi hyvin.
Seuraavat tais olla koiratalolla, ukkoja taas kolme. Ekat kaks tais olla valmiina ja mennä hyvin, ku en muista niistä mitään. Kolmannella oli ukkona pikkusisko joka oliki sitte ihan liika kiva, sieltä ei ois lähetty tuomaan rullaa olleskaan, jätkä jäi makoileen sinne puunjuurelle. Lopulta ku rullan toi ni näytölle mentiinki sitte melkosella vauhilla..
Samainen systeri laitettiin vielä luppasellekki mettään, mutta neiti ei oikeen viittiny hakee ku jälkiä. Löydettiin me siskoki sitte lopulta ja päästiin pois mettästä Nauru
Kiintorullaa kokeiltiin päivänä eräänä, vähän vaati miettimistä rullan keksiminen. Ku hoksottimet ei riittäny ni jätkä jäi ukon viereen istumaan ja katteleen, eihän ketään voi mettään yksin jättää.. Joka kerta mehtästä kuitenki rulla suussa pois tultiin, apua vaan tartti paljo.
Viimesissä treeneissä jatkettiin sitte teemaa kiintorulla. Nyt ajatusta oli vissiin työstetty unissa, viis ukkoa, matkaa 10-20m. Pienellä avulla löyty rulla helposti, jos apuja ei tullu jäi koirus istumaan ja ootteleen apuja, vieläkään ei metästä yksin tultu pois. Vähän vaatii vielä työstämistä, mutta hyvällä alulla on kiintorulla. Rulla pysyy suussaki hyvin, pitäs muistaa antaa irrotus käsky 2sekuntia aikasemmin ku oon antanu, ni irrottaski vasta käskystä. Nyt on ehtiny tiputtaa pari kertaa ennen käskyä, mutta kuiteski vasta ku seisoo jo vieressä kuono takas kohti mettää.. Vähän opettelussa molemmilla, mutta kyl tää tästä Hymy