Vuosi alkaa olla melko lopuillaan, taitas olla aika pistää kuluva vuosi pakettiin ja kääntä kuono kohtitulevaa. Viime vuoden tavotteet jäi jostain syystä kirjaamatta, mutta on sellasia kuitenni ollu.

2010

Friida
Agi nousu kolmosiin. Mejää ainakin omaksi iloksi, ehkä jopa johonki pikku kokeeseen. Näytelmiin jos vihtitään ja tokoakin tais olla suunittelilla.

Agissa noustiin kolmosiin. Samana päivänä oli pm-joukkuekisat, jotka meni ihan höpöksi, oisko ohjaajan hermorakenteessa vikaa.. Yksilö pm jäi väliin, kun en sunnuntaille ollu koiruutta ilmottanu.
Mejä tais jäähä kokonaan hautumaan, uimassa käytiin sitte senki eestä. Näyttelyihinki koiruus oli joko liika karvanen tai karvaton, miten niin laiska emäntä? Talvella ei vihti nyppiä ylimääräsiä kravoja pois ja kesäksi ajellaan kaljuksi Nauru
Syksyllä sitten otti ja iski se toko innostus. Luppanen ei kauheesti treenannu, sen verran et muistuteltiin liikkeet mieleen ja ei ku kokeeseen joulukuussa, tuloksena ALO1.
Puolet tavotteista siis täytty, ei huonosti olleskaan Nauru
Tavotteitten ulkopuolella Luppanen kävi muuan kerran hakuilemassakin, siitä on jopa kuvamateriaalia todisteena.

Vegan
AGI maxi2, PK BH ja HK1, TOKO ALO1

Vegan tavotteet muuttu kesäkuun alussa melko radikaalisti, päätavotteeksi muodostuki koiran kuntoon saaminen. Onneks näyttää siltä, et se tavote on saavutettu. Mettässä kirmaillaan ja kavereitten kans leikitään ilman mitään ongelmia Nauru
Virallisista tavotteista tais puolet jäähä saavuttamatta. Agista yks nolla keväällä, BH suoritettiin toukokuussa ja tokon ALO1 saatiin marraskuussa.

2011

Friida
TK1
Huimat on Luppiksen tavotteet Nauru Neiti on kaikki kilpailulliset tavotteensa saavuttanu. Agia treenitään ja ehkä jopa kisataanki, mut ainoo tavote on pitää kivaa. Mejäliina kaivellaan laatikosta ja hakumettässäki käyään herkuttelemassa. Uimista treenataan paljo, jos sattuu lämmin kesä oleen.

Vega
Pysyä terveenä!
(AGI maxi2, PK HK1, TOKO AVO1)

Vekkusen suurin tavote on pysyä terveenä, kirmailla pusikoissa ja leikkiä hippaa kavereitten kans. Tokihan me treenitään kaikkee kivaa ja jos hyvä tuuri käy, ni saatetaan eksyä jopa kisoihin ja kokeisiinki. Tavotteitahan pitää aina olla, ne ei paljo oo edellisistä muuttunu, katotaan saahaanko niille tulevana vuonna jotain tehtyä Hymy Saatetan me johonki näyttelyynki eksyä, pitäähän emännän päästä kierteleen ne kojut kerran vuodessa.