Perjantaina liideltiin taas Vekkusen kans. Ehdittiin taas tehdä melkoisesti, kun paikalla oli vaan kaks koiraa. Vekulle nostettiin rimatkin jo ihan maksi korkeuteen.
Tunski piirusteli meille kartankin, kun ei sitä omaa piirrosohjelmaa vielä oo, suuri kiitos sinne!

1300607718_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Numerointi menee melkeen oikeen, tehtiin 41 esteen rata pätkittynä. Jostakin välistä puuttuu jotain, mutta kun en mie muista että mitä Nolostunut Koko rata oli A1-A18 + 4-15 jatkettuna vielä loppusuoralla 3,4,9,A7 ja A8. Joku kurvi vielä puuttuu, koska tuossa on vaan 35 estettä..

Putken suuta ja puomia piti vähän arpoa välillä, jos itellä käsi on sentin väärään suuntaan tai liian korkeella, menee koirus vääräälle esteelle. Kerran jopa loikkas puoleen väliin puomin nousua, kun käsi oli liian korkealla mutta olin ite puomin edessä niin ettei sinne alusta päässyt.. Kepeille haki joka kerta hienosti, vähän piti vauhtia jarrutella, että varmasti taipuu ekaan väliin, mutta muuten suoritti ihan itsenäisesti. Tokihan mukaan mahtui muutama "pieni" irtoaminen, joista kuitenkaan ei menty väärälle esteelle kuin kerran. Piti mennä 3, 4, 9 en muka osannu juosta ja kääntyä samaan aikaan ni koirus valitti, ihan kylläkin ohjauksen mukasesti 9:n tilalta edessä näkyvän putken. Saatiimpa väliin sitte vastaavasti tosi tiukkojakin kurveja. Puomilta 9 ja 10 hypyille tain kuulema jonku viskileikkauksen, osaisin tehä uudestaanki, mut tuota nimee ei muista enää ens viikolla. Jokatapauksessa mentiin hyvin siivekkeitä nuollen nuo hypyt.
Koko rataa ei onneks tarvinnu edes yrittää, ei ois voinu muistaa mitenkään. Kummasti vaan alko kisakärpänen taas heräileen talvihorroksesta, piti eilen jo lisenssiki maksaa tälle vuotta ja parit kisatki ois katottuna, jos oottelis et lisenssin maksu rekisteröityy ja pistäs ilmot menemään Silmänisku

Eilen oltiin molempien koirujen kans rallytokon epiksissä. Friiduhan on kurrsi käyny viime kesänä, Vekku ei oo koskaan lajista kuullukkaan, mut pääs silti osallistuun mölli luokkaan.
Mölliradalla oli 7 suorituspistettä, perusasentoa, käännöksiä pujottelua ja istuvan koiran kiertoa. Vekulle täydet 100 pistettä, sijotus 4., kun aika ratkaisee saman pistemäärän saaneitten kesken. Friidulle tuli yks vähennys, kävi nuuskuttelemassa yhtä kylttiä vähän turhan läheisesti. Pisteillä 99 tais sijotus olla 6.
Luppanen osallistu vielä ALO radallekki, siinä oli kohtia muistaakseni 13. Käännöksiä, pujottelua peruutusta, juoksua, vaikka mitä.. Tälläkin radalla Friidulle yks vähennys, meinas täyskäännöksessä istua.. 99 pisteellä sijoutus oli toinen tällä radalla.
Ei siis olleskaan hullumpi rallittelu uran avaus neitiltä. Tulokset ja kuvia, toivottavasti Minnan Koirakoulu järjestää meille lisääkin ralleja.