Ja lujaa! Agia nimittäin Nauru
Tänään alko Vekkusen agiliidot tauon jälkeen. Käytiinhän me välissä kerran pujottelua muistelemassa, mutta nyt jatketaan viikottaisia harjotuksia, toivottavasti. Pitänee tässä pari päivää seurailla ettei koirus ala kipeytymään..

Jätkä sai alotella medi hypyillä, ettei het alkuunsa liian rankasti aloteta. Aika paljon kerettiinki tunnin aikana tehä.
ENsmäisenä harjotuksena oli putki, aita takaakierrolla, putki, aita poispäinkääntönä ja putki. Takaakierrossa ei mitään ongelmaa, mutta poispäinkääntöä tarttee harjotella. Kyllähän se kääntyy, mut kääntösäde sais olla metrin pienempi.. Ohjaajassahan ei tietenkään oo mitään vikaa, mitä nyt sais kääntää oikeeseen aikaan ja mieluusti, vielä molemmilla käpälilläki, eikä sohis niillä ihan vikasiin suuntiin ja ohjailis koiraa välillä vikasille esteille.. Nolostunut
Itsepäisesti harjoteltiin pujottelua erinäisistä kulmista. Ensin putkesta oisko se nyt sitte umpikulmasta, aika pitkällä lähestymisellä. Vauhtia ehti tulla niin paljo, et eka väliin piti jarrutella, ilman jarruja mentiin suoraan toiseen väliin. Toisena oli avokulma, lyhyemmällä lähestymisellä, ei ongelmia. Sitten kokeiltiin aidan kautta molemmat, hyvin osas hakee ja muisti pujotellakki loppuun asti.
Seuraavassa pätkässä tais olla putki, hyppy takaakierrolla, hyppy, hyppy josta tiukka kurvi takasin ja vielä yks hyppy. Kolmannelle hypylle piti jarruttaa ja yrittää saaha kurvi mahollisimman pieneksi, eihän se kovin pieni ollu, ku en mie osannu jarruttaa, kotiläksyjä..
Seuraavassa tais olla alku sama, kolmannen hypyn jälkeen mutkaus putkeen josta aidalle ja karkaavan ohjaajan perässä aidalle ja putkeen.
Olikohan viimenen pätkä putki, aita, putki, pujo, aita, A, aita, rengas ja puomi. Kontakteille piti ihan vähän vaan varmistella, ku ei niitä oo nähtykkään ihan hetkeen.. Puomilla vähän himmaili muutenkin, mut menkööt sen piikkiin ettei sitä oo menty pitkään aikaan. Muuten tämä meni varsin sujuvasti, toisella kerralla. Ekalla kerralla mentiin A:n vieressä väijyneeseen putkeen.
Jossain välissä tuntia arvottiin A:n ja putken välillä, vikaanhan se meni, ku taas ohjaajan käpälät viiso mihin sattuu, sitte ku pistettiin käpälät taskuun ni unohtu meni käskytki samaan taskuun. Koirahan meni mihin tahto, ku ei käskyä kuulunu.. Otetaan käsky taskusta ja jätetään käpälä sinne, johan koiraki osuu oikeaan Hymy

Tarttis hommata se piirustus ohjelma, ei tollasista sepustuksista mitään ymmärrä..