Eilen käytiin Tupoksessa tokoilemassa. Kummasti oli vielä Vekkusella virtaa, vaikka takana on varsin aktiivinen viikko. Viime viikolla tais olla keskiviikko ainut päivä kun EI treenattu. Sitä se emännän talviloma tekee. Vielä kun muistas mitä oli ohjelmassa..

Taijettiin alotella käännöksillä molempiin suuntiin. Oikea on vieläki vähän hakusessa, vasen sujuu suurimmaksi osaksi jo hienosti. Kerrattiin vähän liikkeellelähtöjä, askel tai pari kerralla. Paremmin on alkanut kontakti pysymään lähdössä, kun näitäkin on muistanu tehä välillä. Tähän sitten kehiteltiin vaihtelua, lähettiin liikkeelle hitaalla, tavallisella tai juoksulla. Paljo paremmin pysy koirus hereillä kun ei tienny mitä seuraavaksi on ohjelmassa. Vielä vähän lisää haastetta, minuutin seuraaminen, johon sai itse kehitellä kuviot, käännöksiä, askeleita, peruuttamista, hidasta ja juoksua. Mieluusti vuorotellen hidasta ja nopeaa. Tämäkin herätteli koiran keskittymään entistä paremmin ja tarkemmaksi.
Luoksetulon seisomista tehtiin ensin lyhyellä matkalla ja nopealla palkalla. Palkka saattoi tulla käskun kans samaan aikaan tai vaihtelevasti käskyn jälkeen. Nämäkin toimi hienosti. Pitkällä matkalla ei sitten ihan niin hyvin, hiipi muutaman askeleen. Toisella yrityksellä tais ottaa kaks askelta käskyn jälkeen, mutta stoppi oli terävä.
Liikkeestä istumiseen vaihdoin käskyn, kun näytti istu ja seiso käskujen erottaminen olevan aika haasteellista. Uudella käskyllä varmaan 80% jäi oikeaan asentoon, vaikka vasta muutaman kerran on uudella käskyllä tehty. Selkee parannus.
Meidän murheen kryyni taitaa olla maahan-seiso-maahan vaihdot. Yks tassu ei meinaa millään pysyä paikallaan. Nyt yritetään vähän vaihtaa tekniikkaa, katotaan tuottaako tulosta. Onneks tavotteet laitettukki vasta syksylle, saatetaan saaha vaikka kaikki liikkeet kasaan siihen mennessä.

Tänään ei oo tehty muuta ku ulkoiltu. Eikä edes viihytty metässä kahtakaan tuntia Nauru Laiskimukset..