Tänään korkattiin suuremmalla porukalla hakuilut.
Maasto alkaa oleen kohtuu lumeton, päivä oli aurinkoinen ja tyyni, meinas tulla melkeen hiki muillekki ku töissä olevalle koiralle. Ensimmäinen ukko oli umpparissa, tosin raollaan olevassa kun käytössä oli irtorullat. Ensimmäisellä lähetyksellä Vekku lähti kaartamaan reippaasti oikealle, palautus takasin keskilinjalle ja lähetys uusiksi. Tällä kertaa löyty piilo ja rulla tuli käteen asti hienosti. Näytöllekkin lähdettiin reippaasti.
Toinen ukko valmiina, vähän liian lyhyttä pistoa yritti ja joutui ihan hakemaankin. Hyvin kuitenkin teki töitä ja rulla löytyi.
Kolmantena olikin tyhjälle lähetys. Hyvin irtos tarpeeksi syvällekkin, mutta piston suunta oli taaksepäin. Noh, ensmäinen tyhjä tais koiralle ikuna olla niin tyytyväinen olin.
Neljäntenä taas löytö, rulla olis tullu käteen asti, jos oisin ite ollu tarkempana, irrotti käskystä mutta rähmäkäpälä..
Viideskin ukko vielä löytyi, vaikka aika kauas olikin piiloutunu.
Aika perustreeniä, lähinnä katottiin missä mennään, nyt ku ekaa kertaa ihan porukalla oltiin metässä. Nyt pitäs suunitella oikeestaan koko alku kesän treenit valmiiksi, jos meinaa kesäkuussa mahollisesti jo kokeessa käydä..