Yritys hyvä ihan itte piirtää rata Hymy

1302291530_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Alkuun pujoteltiin monenmoisista kulmista. 5-6-18 numerottomasta suunnasta. Ite pujottelu meni ihan vauhdilla, mut sitte oletin et kyllähän se tuon hyppää, ni Vekkunen kiersi viimesen aidan.
Sama toistepäin, lähin vejättään liika aikasin ni tuli toisesta välistä ohi, uudella yrityksellä hienosti.

Seuraavaksi mentiin 12-6-9 numerottomasta päästä. Tuo 11 aita on varmasti vika paikassa, mut ku en minä sille parempaakaan paikkaa keksiny.. Tämä tais mennä kerralla oikeen. Sama toiste päin, piti ohjata molemmilla käsillä pujotteluun, ettei menny liika vauhilla ja ohi kakkosvälistä.

Sitten tais olla pätkä 7-8-9-6 numerottomasta päästä-5 numerottomalta puolen. Tämäkin tais mennä kerralla, kun muistin ohjata kepeille kunnolla, enkä hätäilly liikaa. Lopussa oli lelu oottelemassa, mutta eihän jätkä sellasta huomannu taaskaan olleskaan. Tainnu niin tottua siihen et lelu lentää kädestä..

4 väärältä puolen-3 väärältä puolen-12-6-9 väärästä päästä-10 väärältä puolen ja nurkassa olevaan putkeen numerottomaan päähän. Tässäkin ois pitäny osata jarruttaa koiraa ennen 9 putkeen menoa, mutta kun ei se taas oikeen onnistunu. Toisella yrittämällä kuitenki oli yritystä ja just sain käännettyä kauempaan päähän viimestä putkee, ekalla kertaa meni lähmpään päähän. Tässä tein pujolle takaaleikkauksen oikeen sujuvasti, ei yhtään katellu eikä kiemurrellu, oikeen hyvä!
Ompahan melko hankala kirjottaa noita pätkiä, kun ei voinu numeroiden lisäksi laittaa kirjaimia.

Jos jotain unohtu, ni lisätään kunhan kaveritki päivittää Silmänisku

Loppuun mentiin koko rata. Ekalla yrittämällä livahti putkeen, toisella olinkin lähempänä A:ta eikä edes vilkuiltu putken suuntaan. Kontaktilta kuulema vähän karkas, ite en muka edes huomannu sellasta. 10 hypylle meinasin ohjata väärin päin, mutta sain paikttua ja mentiin oikeen, tässä kuitenki jäin jälkeen enkä ehtiny kääntämään 12 putkeen ajoissa -> kerkes renkaalle. Loppu meniki ihan putkeen.
Toisella kierroksella otettiin alku tarkemmin, nelos esteellä olin taas myöhässä kääntämisen kans ja meinas mennä puomille, ehin kuitenki paikkaamaan ja sain käännettyä pujolle. Ei kyllä kovin kaunis kurvi tullu. Loppu pätkä menikin taas oikeen sujuvasti.
Meinaa nuo jarrut olla pahasti hukassa, kun ei Friidaa paljon oo tarvinnu jarrailla. Jospa ne tässä kevään aikana löytys, jostaki.