Vekun hakuilut ei tosiaan oo menny ihan putkeen. Meinas et mettässä on kiva juosta vaikka koko ajan rulla suussa. Ekalla lähetyksellä oli napannu rullan suuhun ja menny maalimiehen luo sen kans. Toiselle ei lähteny olleskaan ku kielsin rullan nostamisesta. Sillä kertaa otettiin rulla pois kokonaan lopputreenin ajaksi, loput ukot nousiki hienosti ja irtorullat tuli nätisti käteen, muistaakseni. Nääki on jostain toukokuun alusta.. Kotiläksyksi saatiinki sitten rullan kans lenkkeilyä ja uusiksi kaulassa roikkuvaan kapineeseen totuttelua ku oli kerran unohtunu.

Seuraavissa treeneissä rulla oli kaulassa, mutta niin ylös nostettuna ettei suuhun saanu, paitti ekalla ku unohin nostaa.. Tais olla tyhjiä ja valmiita ohjelmassa suorapalkalla yks ja pari näytöillä. Rullan korjauksen jälkeen meni oikeen näppärästi.
Olikohan tuossa välissä jotain, hmm.. Noh esineruutua ainaki tehtiin. Yks esine näytettiin ja kaks haetutin. Kauaa ei nokka tuhissu moisessa hommassa, vaikka ihan kisamittanen ruutu oliki, hienoa!

Viikolla käytiin mettälenkillä rullan kans. Pistin lenkin jälkeen kaverin mettään narupallon kans, laskin rullan alas ja päästin koiran hakemaan. Ei vilkassukkaan rullaan vaan kirmas eksyneen luo, ehkä tämä vielä tästä.
Tänään käytiin taas mettässä, neljä ukkoa suorapalkalla. Kahella ekalla rulla ylhäällä, kahella seuraavalla laskettuna alas. Kaikki ääniavulla ja kaikki löyty ilman tuttia!
Maasto oli sen verran hankala ettei sekotettu tyhjiä sekaan olleskaan, vaikka niitä on koko kevät treenailtukki.

Tottistaki on treenitty, lähinnä on leikitty paukkeessa. Ekalla keralla tais olla sellanen 30 laukausta, viimeksi tais olla enää jotain alta 20. Silleen sievästi aloteltu laukauksiin totutteleminen kentällä, onhan niitä muualla treenitty koko talvi. Väsyneenä alkaa meneen korvat luimuun paukusta, mut muuten ei välitä mitään. Viimeksi otettiin jo muuan seuraamispätkäki ihan ongelmitta. Seuraavaksi pitäs varmaan lisätä ohjelmaan se metrinen hyppy. Onneks on tuo oma metrinen tokohyppy, voi alotella vaikka ihan vähän matalammalla..

Siinäpä noin pikaseen viime kuukauden tekemisiä. Jos yrittäs taas aktivoitua tämänki kans..