Hitsin vitsi, tainnu jäähä edellisetki kisat kirjottelematta kokonaan. Muistaa ainaki melkeen mitä niissä on tapahtunu..
Kisakirjassa lukee Oulu 5.4.2011 H1 0/32,32 Sijotus 3. Tuomari Jarmo Jämsä. Eli ainaki sellasta sielä on tapahtunu. Tais olla iltakisat joista lienee jonkumoista viteomateriaaliaki jossain, mut onneks ne on hyvin piilossa ja hukassa, niin ku tämän kirjurin muistiki. Ei mitään muistikuvaa ole noista kisoista.. Tuo nolla kuitenkin oli "tarpeeton" koska Vekulla hyppäriltä oli jo yks nolla tienattuna.

Seuraava merkintä kirjassa on Kemi 30.7.2011 A1 0/36,53 Sijotus 1. Tuomari Jarmo Jämsä LUVA SERT -> II lk. Tarkottanee sitä että joudumma seuraavat kisat kurvailemaan kakkosten radoilla Yllättynyt
Ensmiseltä radalta tienattiin niin paljo virheitä ettei kehtaa edes kertoa, mutta tais ne ylimääräset energit jäähä sinne ja ohjaajaki muisti syödä vähän jotaki ni jakso taas kirmailla. Onneks mein henkinen valmentaja piti huolen ohjaajien psyykkisestä kunnosta ratojen välillä, ja muistutti tärkeistä ohjauskuvioistakin siinä sivussa Nauru Näillä ohjeilla päästään vielä pitkälle!