Neiti Luppakorva pääsi kuin pääsikin tokoilemaan ihan kokeeseen asti. Meinasin jo perua koko kokeen, mutta tarkistimpa kuitenkin antibioottien varoajan. Mie ihan kuvittelin et se ois enemmän ku 7 päivää. Mut eipä ollu, ja koirun niskakin on ihan jo sievän näkönen niin mikäs siinä lähdimme kokeeseen täysin treenammatta. Tiistaina Friida sai tehä häiriköidyn paikallaolon, siinä tais olla sen tokotreenit edellisen kokeen jälkeen..

Luoksepäästävyys 10
Paikallaolo 8 (Toisella käskyllä maahan, ois pitäny antaa se ekaki vähän äkäsemmin..)
Seuraaminen kytkettynä 9! (Häntä heilu ja koira oli ihan tohkeissaan, vähän käännöksissä tais valua)
Seuraaminen taluttimetta 9! (Sama meno jatku)
Maahanmeno seuraamisen yhteydessä 8½ (vähän hiras ja ennakoi perusasennon)
Luoksetulo 9½ (Teki pienen ylimääräsen mutkan selän taakse, mut tuli äkkiä takaste oikeeseen paikkaan)
Seisominen seuraamisen yhteydessä 0 (Hiippaili perään, kaks askelta vähemmän ni ois vielä tullu 5..)
Estehyppy 8 ½ (Ennakoi perusasennon)
Kokonaisvaikutus 10 (Hienoa yhteistyötä! Mie kuulema ohjaan koiraa just niin ku tuota pitääki Nauru)

Yhteensä 160,5 sijoitus tais olla 7. I-tulos ja TK1
Tuomarina Veijo Kinnunen

Mie oon niin onnellinen! Eihän nuo pisteet mitkään huimat oo, mutta tuo koirus ei oo IKINÄ seurannu noin ilosesti. Jos oisin vähän ärähtäny seisomisessa, ois siitäki pisteitä tullu. Koiralla oli varmaan ensimmäistä kertaa elämässään oikeesti kivaa tokokehässä, neiti oli ihan riemuissaan. Hypyn jälkeen mulla oli koira sylissä, se vissiin päätti et tää loppu nyt, alahan rapsuttaa Nauru Eikä tuntunu tuomaria haittaavan vaikka koira kohtuu reippaasti palkattiinki ihan kehässä hänen valvovien silmien alla. Yks belgi-ihminen kävi mein suorituksen jälkeen vielä sanoon, et olipa kivan näköstä tottista.

Friidan tavotteet tokossaki on nyt saavutettu, mut jos hää alkaa tollasia seuraamisia esittään enemmänki ni eiköhän me AVOonki vielä mennä, ihan vaan muitten kiusaksi Silmänisku Vaikka mie oon kyllä Luppaselle luvannu ettei sen tartte TK1:n jälkeen enää tokoilla. Eilen kuiteski sanoin, et ei sen oo pakko jäähä eläkkeelle jos ei halua ja heti näytettiin mitä osataan. Tästä vois päätellä ettei neiti halua vielä eläkkeelle..