Vega kävi kuokkimassa agilitytreenissä. Mutkaputkessa käytiin muutaman kerran ja aita-putki mentiin pariin kertaan. Hienosti nämä tutut esteet jo sujuu. Tuolle pennulle taitaa lelu olla paras palkka, namikiposta ei niinkään välitä.

Friidan toko
Käytiin hämärätreeneissä Katrilla. Tunti aloitettiin nopeilla maahanmenoilla, ensimmäisillä kerroilla avustin kädellä, loput meni yllättävänkin hyvin siihen nähden että oli märkää ja kuraista.
Seuraavaksi oli vuorossa kaukot. Niitähän Friida ei ole oikeastaan vielä harjotellu ollenkaan. Alotettiin ihan lyheltä matkalta, maahanmeno on oikeen mallikas, istumaan nousussa välillä siirtyy pikkusen eteenpäin. Pitää muistaa olla tarkkana ettei vahvista väärää tapaa.
Luoksetulo normi Friidaa, varma mutta hitaahko. Tulee kyllä hienosti ja iloisesti mutta vauhtia pitäs jostaki keksiä lisää. Tällä kertaa ei edes lelut kiinnostanu, ei voinu niilläkään yrittää lisätä nopeutta.
Seuraaminen oli tosi kivaa, siihen asti että alettiin käskyttämään. Muutan ite liikkumista jotenki, heti ku joku alkaa käskyttämään. Tähän saatiin neuvoksi tehä käskytetyssäki seuraamisessa ihan omia kuvioita, leikkiä ja tehä jotain ihan yllätävää, välitämättä käskyistä.
Kaikenkaikkiaan treenit meni ihan kivasti.