Vähän jääny tää kirjottelu näköjään. Tänään jäi Tupostelut väliin, neiti on kipee jostaki. Oli lenkillä pikkusen vaisu, kotiin ku tultiin se kiipes sohvalle ja vikisi kiivetessään. Mistään en mitään löytäny, pitää nyt katella miltä aamulla näyttää..

Viime viikon Tupos piti sisällään kisamaista treeniä. Ensimmäinen rata piti suunnitella ihan ite, parissa kohdassa Minna anto vähän vinkkiä kuin neitin kans kantsis tehä. Eka kerta ei menny ihan suunnitellusti, het ku meni alkuperäsen suunitelman vierestä, tuli rima alas. Muuten muistikuvat alkaa oleen aika hatarat. siivekkeen ympäri pyöritystä tais olla, nii ja olihan meillä kuivaharjottelua ilman koiria. Kierrettiin tötsää ympäri juoksemalla, niin että rintamasuunta pysy koko ajan samana.
Loppuun otettiin toinen ratapätkä, se ei menny sinnepäinkään.. Siitä sitte hyvillä fiiliksillä Kemiin =)

Pakkasralli oli jokseenki hiemoissa puitteissa tänä vuonna, toivottavasti tulevaisuudessaki. Kemin Junkohallissa on uus hieno tekonurmi, olipa kiva juosta! Neitiki tykkäs, jakso hienosti kolme starttia. Normaalisti maneesissa kahen startin jälkeen ollu sen näkönen et riittää jo.
1 ja 3 radat Jarmo Jämsä, 2 Seppo Savikko.
Kisa1: Eka kisa meni ihan säheltämiseksi. Radasta ei mitään muistikuvaa, mutta kerran ku ohjaus suunnitelma meni mönkään, levis pakka käsiin kokonaan. Olin ite ihan hukassa ja koira siinä sivussa.
Tulos 10,38
Kisa2: Rata oli oikeen sujuvan näkönen, ihan tavallinen ykkös luokan rata. Koko radan ois voinu juosta koira vasemmalla puolella. Tämähän ois ollu sellanen varma nollarata, jos en ois ollu ihan niin hätänen putkelta seuraavalle hypylle ohjatessa. Koira parka ei kerenny ihan putkeen asti ku minä jo huudan "täälä", kuuliainen tyttö, oli kattonu et hitto, eikö tänne pitänykkään mennä ja kurvannu pois putken suulta. Kuulin hämärästi et radan reunalta kuulu syvä huokaus eeeiii!!!
Tulos 5,55, kielto ja siitä johtunu yli aika..
Kisa3: Hyppäri, hyvin selkee ja kiva rata. Ainut jippopaikka oikeestaan oli heti alussa, hyppy-pujo, kulma aika lähelle 180°. Tähän tökkäs aika monella, mehän tehtiin suunitelma niin ettei varmasti tässä mokata, ei niin. Neiti vähän karkas lähdössä, tuli liian lähelle ekaa hyppyä ja rima alas. Joku ohjaushärö sitte vielä pujolla ja vitonen sieltä, mut se pujon alotus meni hienosti =)
Tulos 10
Nää kaks vimosta vähän harmittaa, neiti teki hyvää työtä, ja mien sössin kaiken!

Sunnuntaina käytiin maneesilla palaamassa todellisuuteen, ei se pohja aina oo niin hyvä..
Teemana Jossulla oli umpikulman putket, hyppy-hyppy-putki melko tiukasta kulmasta -putki-hyppy-pujo-hyppy-hyppy-hyppy-putki-putki-hyppy-hyppy. Melkeen pitäs laittomasti kopioida Jossun blogista tää piirros, on sen varta hankala yrittää selitellä. Putket meni melkeen putkeen, 4 putkeen piti viedä vähän lähemmäs ja lopussa samasta putkesta piti mennä hakemaan vähän kauempaa. Meijän ongelma tässä oli pujon ja putken välissä ollet aidat. En sitte niin millään saanu takaaleikkausta tehtyä oikeen, melko monesti melkeen jyräsin koiraraukan yli, putkella takaaleikkaus onstu paljo paremmin.

Vega kävi kerran kokeileen miltä A tuntuu, helposti meni yli. Seuraavan kerran kokeillan sitte parin kuukauden päästä ku ikää on riitämiin. Kahella aidalla otettiin ensin eteen lähetystä namikipon kans, site kutsuna namikipolta takasin. Hienosti pompittiin 10sentisen aitojen yli. Vähän ohjaustaki kokeiltiin, takaakiertoa ja välistävetoa kahdella aidalla. Pussia muisteltiin pariin kertaan, hyvin imi pussiin, kunhan en erehtyny väärässä kohtaa huuteleen mitään. Loppuun päästiin vielä kokeileen putkihässäkkää, takaaleikkaus putkelle sujuu jo pennultaki, muutenki taitaa olla putkihulluutta ilmassa. Vinkkinä saatiin ettei pennulle passaa ehkä sama käskytystyyli kuin neitille, pennun kans pitää olla enemmän jämynä =)