Oi voi, mistähän alottas, vai alottasko mistään ku joku on laiskotellu vähän päivitysten kans..

Toukokuussa käytiin Activella pari päivää valmennuksissa. Treenin punanen lanka oli jarrut ja tiukat kurvit. Molempiin saatiin vähän uutta mietittävää. Välillä tuntu ettei osaa mitään, mut paljo tehtiin hyviäki pätkiä. Pitäs vaan muistaa aatella et pysytään koiran eellä ni ois paljo helpompaa.
Ratapiirrokset kaivelen tähän joskus, ei näköjään ollukkaan vielä tänne siirrettynä niitä.

Käpis-treenitki aloteltiin toukokuun alussa, sieläkin on päästy harjotteleen tiukkoja kurveja ja jarrutuksiaki on tarvittu. Tällä viikolla testattiin jotain flippiä, koiralle ihan passeli, mut millä saatas ohjaaja kääntymään oikeeseen suuntaan? Kerkesin pariinki kertaan katella et mihinkähän tässä pitikään mennä.. Ois melkosen nopee kurvaus kun sen osais. Pitänee piirtää tulevalle viikolle sellasia kurveja et pääsee harjotteleen tuota.

Tupoksessa on kans käyty, vielä ens viikolla ois puuhaperjantai, sitte vietetään reilu kuukausi kesälomaa tuposteluista ja jatketaan taas syssyllä. Viime viikolla meinas lähtiä koirus kokonaan lapasesta, mutkat meni pitkäksi ja minen pysyny yhtään mukana. Tällä viikolla tehtiin välistävetoja ja takaakiertoja, aijaijai ku oli kivaa! Ite ku sais jalat toimimaan ni johan mentiin sievillä mutkilla ja lujaa! Tuntu et ois voinu jatkaa monta kierrosta Nauru
Muuan takaaleikkaus ja takaakierto sujautettiin pitempäänki pätkään ja hyvin ne suju sieläki. Jostain syystä kontaktit ei oikeen toiminu radalla, yksittäisinä ei mitään ongelmaa, mut heti ku vauhtia saatiin lisää tultiin läpi. Nää menee nyt sitte tehosyyniin..

Tosiaan, noi edelliset on kaikki Vekun treenejä, Friida on joutunu pysyyn pois kentiltä kun alkaa ontumaan rankemman liikunnan jälkeen. Mitään vikaa ei kintusta vielä oo löytyny, seuraavana lienee kuvauksiin kiikuttaminen kun ei levolla näytä paranevan. Neiti jos sais ite valita ni juoksis mettässä eikä ois kipee mistään, mut heti ku remmilenkille lähetään ni johan nilkuttaa, vaikka sitte tallustas sielä mettässä.. Hankala tapaus tollanen.