Aamupäivällä käytiin mainiossa syysauringossa kunnon lenkillä. Koirat rymys pitkin mettiä ja välillä muisteltiin taas remmissä kävelyn saloja. Friida on vasta muutaman kerran ihan tosissaan alkanu juokseen Vegan kans, kyllähän ne on paininu ja riekkunu, mut tänään oli ihan kunnon kilpajuoksuaki. On niitä vaan kiva kattoo ku saavat juosta sytämmensä kyllyydestä =)
Illalla treenattiin pienellä porukalla, vaan kolme ihmistä, lisää tarttis saaha alkaa oleen liian tuttua sakkia.

Vegan pelastusetsintä
Vega sai alottaa, oltiinKotirannassa tallilla treenaamassa. Tänään otettiin ekan kerran rakennusetsintää. Talli kun on pennulle jo tuttu paikka ni uskalsin kokeilla sitäki. Vähän oli sellanen ilme, et mitäs hittoo me täälä tehhään, mut hyvin löyty oven takana ollut Marika. Seuraavaks Pauliina meni karsinaan piiloon, tämä oli vähän vaikeempi ku eka. Kävi ensin seinän toisella puolella, ihan selvästi merkkas et täälä on joku, mut paikallistamiseen meni hetki. Tallissa vissiin hajut pyörii jonni verran. Vimppa otettiin ulkona, tosi hienosti otti jo kaukaa vainun ja kipitti kuopassa olleen Pauliinan luo, vaikka muka piti olla vähän hankalampi. Fiksu koira, osaa käyttää nenuansa ihan kiitettävästi.

Friidun pelastustreenit
Friidalle otettiin ensin tuulitreeniä. Pauliina meni valmiiksi piiloon, kierrettiin kauemmas metsään ja lähettiin kulkemaan tuulen alta. Ei ihan menny mun suunnitelman mukaan, mutta minkäs teet, jos haju tulee nenään ni sinne on mentävä. Haukun alotti hyvin, neitillä on välillä vähän tapana miettiä et kantsiikohan tuota ilmasta.  Tosi hyvin löysi, vaikka maastossa on jonku verran korkeuseroja. Sitte meni Marika pellon reunaan puun taka. Lähettiin taas mehtän toisesta reunasta liikkeelle, melkeen heti sai oikeesta hajusta kiinni ja meni aika suoraan Marikan luo. Oli ensin kaivellu kädet ja nuuskinu hetken, missäs on mun namit, alko kuitenni haukun ihan hyvin. Viimenen otettiin Friidallekki talliin. Hyvin työskenteli ja haki, häntä heilu koko ajan siihen malliin et haju on, mut mistä hitosta se tulee. Aika nopsaan Marika löyty karsinan nurkasta, nyt alotti haukunki heti, eikä hakenu purkkia. Friida oli nyt toista kertaa rakennuksesa, siihen nähden tosi hyvää työtä!