Mihinkähän tämä aika on taas menny..
Ollaanhan me tässäki välissä tehty vaikka mitä, treenailtu on maneesilla ja tupoksessa, molemmat koiruudet on käyny yhet kisatki. Vega kävi Kemissä kaamosrallattelemassa kolmen HYLyn verran. Eka rata oli hyvä, ite unehuin paikalleen tollisteleen ja jätkä hyppäs esteen takasinki päin, toinen hylky samalla radalla tuli putken väärästä päästä. Pari muuta rataa oliki sitte vähemmän hyviä, videolta ku kattelee suorituksia ni ihan itteki hävettää välillä.. Kemin jälkeisellä viikolla Vega alkoki sitte keskiviikkona lenkin lopussa ontumaan. Seuraavan viikonlopun kisat jäi Vegan osalta väliin, Friidun kans käytiin pelleileen pari starttia. Eka meni ihan hyvin, pujottelulle ohjasin huonosti ja alotti tokavälistä, alotettiin alusta, jostaki syystä lopetti kesken kymmenen kepin jälkeen. Vissiin sitte korjasin väärin ku hylky napsahti. Tähän rataan sentään oli ihan yytyväinen. Toinen meni melkosen heikosti, rataan tutustumisessa jo tuntu ettei jalat kule, eikä ne kulkenu. Radalta 15 ku en vaan päässy etiäpäin enkä ehtiny ohjeileen mihinkään, lisäks vielä yliaikaa het reilusti.

Vega pääs tohtoriin, ku ontuminen ei viikossa muuttunu oikeestaan mihinkään suuntaan. Yks ilta oli välissä sellanen ettei ontunu, mutta sillon lenkkeiltiinki metässä hiekkatiellä.. Oma tohtorimme ei mitään vikaa löytäny, kehotti kääntymään erikoistuneempien puoleen, niimpä suuntasimme Ouluun tutkittavaksi. Löytyhän sieltä sitte etujalasta jännetupentulehdus. Hoitona 4 viikkoa lepoa ja saman verran kipulääkettä. Ulkoilla saa remmissä 10-15 min 3-4 kertaa päivässä, kyllähän sen tietää että virtaa alkaa kertymään käpäliin. Tähän ku vielä lisätään emännän jonkumoinen päällä oleva tauti, joka väsyttää niin maan perusteellisesti, mitään ei jaksas tehä. Friidan pitemmät lenkit on ulkoistettu naapuriin, kiitokset sinne (vaikka eivät varmasti tätä luekkaan Nauru) Vega harrastaa tottistelua ja kaikenmaailman turhien temppujen opiskelua ylimääräsen virran kuluttamiseks. Eka viikko meni ihan hyvin, toisella viikolla on jo havaittavissa enemmän itsenäistä aktiviteettiä. Yks päivä oli tuikkukipot siirretty toiseen reunaan tv-tasoa, tiiä sitte kumpi koiruus oli ollu asialla, melkeen nuorempa veikkaisin. Sen jälkeen ovatki sitte ollu rajattuna eteiseen ja pesuhuoneeseen ettei ois ihan niin paljoo tilaa rellestää. Pari viikkoo ois vielä jälellä.. Harrastukset Vegan osalta jatkunee sitte tammi-helmikuussa.

Ens vuonna jatketaan kisailemista, Friidalla tavotteena nousu kolmosiin, yhtä nollaa vailla ois Nauru Parit mejä kokeetki saatettas käydä, ehkä. Tokoaki voitas taas vähän muistella, jos jaksetaan ja koiraa sattuu kiinnostaan..
Vegan ensimmäinen tavote on saada jalka kuntoon ja sen jälkeen sitte jonkulaisia tuloksia ois ihan kiva saaha, toki se vaatii ohjaajalta paljo napakampaa otetta kisaradoilla. Kontaktit pitää ottaa erikoissyyniin ainaki..
Vega vois harkita jossain välissä ens vuotta BH-koetta, jos sellaseen uskaltaudutaan ja läpästään, ni syksyllä vois katella sitte hakukokeitaki sillä silmällä.
Jos ei mahottomia suunnittele ni joku saattaa vaikka toteutuakki Hymy

Maanantaina kävin kattoon tämmösiä
1260649835_img-d41d8cd98f00b204e9800998e
11 pitäs löytyä, 8 australialaista ja 3 ärrieriä

Onneks meillä ei oo koiranpaikkaa just nyt auki. Melkosen sulosia pupeloita, olihan ne ihan rauhallisia, nukkuessaan Nauru