Tällä kertaa treenit alotettiin vauhtisuorilla. Rengas-aita-aita-putki ja sama toistepäin, en kyllä muista kumpi oli ensin. Suoran lopussa Vegalla oli palkkana Minnan heiluttelema narupallo. Kyllähän tuolla on sitä vauhtia muutenki ja jos pallo vielä oottelee maalissa ni ei mulla oo mitään jakoja..Onneks tarkotuski oli että koiruus irtoaa sinne maaliin ihan ittekseen.
Toisessa harjotuksessa joutu itekki juokseen ihan liian lujaa. Puomi-U-putki-aita-pussi-aita takaakierrolla-pujo. Puomin lopussa namikippo muistuttamassa pysähtymisestä. Alku meni ihan hyvin, aidan jälkeen piti tehä persjättö ja keretä pussin jälkeen ohjaan koiruus takaakierrolle, kerkesinhän minä ehkä.. Uusiks män, tossua toisen eteen pikkusen rivakammin, kolmannella kertaa vielä pikkusen lisää vauhtia ni johan onstu. Kyl mie oon hiras! Tai toi koira nopee.. Pujottelu meni hienosti.
Seuraavat kaks harjotusta on saattanu päässä vähän sekottua keskenään, mutta ei kait se niin haittaa.. Näissä molemmissa oli loppusuoran lopussa palkkana lentäväinen narupallo, lisäämässä jo ennestäänki ihan riittävää vauhtia. Ekana tais olla putki-puomi-aita-rengas-aita-aita-aita-putki-muuri-putki-aita-aita-rengas. Vega kurvas putken niin vauhdilla että kuon oltiin puomilla, kuulu takaa "oota!!!" Putki käytiin korjaamassa, koko sen ajan Vega seiso puomin kontaktilla ja ootti lähtölupaa, olimpa melko tyytyväinen koiraan. Puomilta aita-rengas-aita-aita sitte piti kääntyä viistosti oikeelle seuraavalle aidalle, minä ku ohjasin taas vissiin luppaa ni käänsin 10m liian myöhään. Toisella yrityksellä enää 5m myöhässä, kolmannella se jopa onnistu Jalka suussa Jatkettiin putkeen, tässäki olin hitusen myöhässä ja jätkä ehti kysellä että mihin pitikään mennä, räyh! Muuri pakkovalssilla, putkeen ja loppusuoralle. Tuo pakkovalssi on nimenä tuttu, mutta ikuna en muista miten se pitäs tehä. Tällä kertaa se kuulema näytti ihan sujuvalta, kait se sitä oliki ku koira meni mihin piti.
Toisessa mentiin pussi-aita-rengas-aita-aita-muuri-aita-putki-putki-aita-aita-rengas. Alko jo tosi lupaavasti, tarkotus oli lähtä koiran kans samoihin aikoihin, minä ku pääsin liikkeelle oli koiruus jo menny aidan ohi.. siispä jätetään vähän ni sujuu paremmin. Muurille ohjasin vähän kauempaa, seuraavalle aidalle taas käännettiin tyyllin luppa ja ohi meni hyvin sujuvasti. Pari uusinta otosta ni osuttiin oikeseen väliin, ei kyllä kauheen kauniisti vieläkään. Putket meni ihan mallikkaasti, samoin loppusuora.
Sitte tehtiin kolmesta vinoaidasta suora, tarkotuksena siis saaha koira meneen suoraan vaikka aidat on vinossa. Ekalla kierroksella meni hienosti, tais mennä aika suoraan. Toiselle kierrokselle aitojen kulmaa vähän muutettiin ja alotettiin putkesta että saahaan vähän vauhtia. Kaks aitaa meni, kolmannesta meni ohitte, toisella yrityksellä meni aika suoraan tämänki.
Loppuun otettiin vielä keinua yksittäisenä, sitä ku ei oo vähään aikaan menty. Ekalla kerralla meni pikkusen liian vauhdilla muuten ihan ok. kunhan muistaa aikanaan käskee jarruttaa ettei mee pitkäksi..
Koirahan ois loistava, mistä saatas yhtä hyvä ohjaaja sille?