Lauantaina Vega pääs pitkästä aikaa hakuileen. Kaks ukkoo lähti mettään niin että Vega näki lähdön ja sitte vein sen pois. Ekana lähetin vasemmalle puolelle, eteni pari metriä ja otti hajun oikeenpuoleisesta ukosta, korvat vissiin meni lukkoon siinä vaiheessa ja haki oikeella olevan ukon pois metästä. Toisella lähetyksellä lähti vasemmalle hyvin ja meni huoraan ukolle. Sama toiseen kertaan, tällä kertaa mentiin suorinta tietä ukoille, sinne minne lähetinkin. Viimesenä oli vielä yks ukko valmiina, tämän eteen joutu jo vähän tekeen töitä, mutta hienosti löyty. Muutaman kerran otettiin vielä erikseen rullan tuontia ja nyt ensimmäistä kertaa näytölle lähetystä. Rullan tuo oikeen hienosti, istuu melkeen varpaille luovuttamaan Nauru Näytölle lähtö oli melko hankalaa, ei oikeen ymmärtänyt että miks tästä vielä pitäs johonki lähtä. Eiköhän tuoki harjotuksella korjaannu.
Loppuun otettiin vielä Vegan elämän toinen esineruutu. Ensimmäisenä esineenä oli solmulelu, Vega näki lelun viennin ja löysikin sen helposti. Toisena esineenä nännikumi takakulmassa, taas näki viennin ja lähetykseltä suoraan esineelle. Kolmantena esineenä kokeiltiin vielä yks valmis esine, etukulmassa oli hyvin näkösällä tennispallo. Hyvin tarkasti ruutua kauempaa, etuosasta ei oikeastaan hakenut ollenkaan. Lähetin uudelleen vähän lähempää esinettä ja liikuin itse esinettä kohti, sinnikkäästi haki, ihan vierestäkin meni mutta ei tainnut hoksata mitä oli etsimässä. Kolmannella lähetyksellä kiersi ihan pallon vieressä ja lopulta hoksas pallon, vilkas mua "Ai tääkö?" kehuin vähän niin johan tuli pallokin käteen Hymy Vähän useemmin pitäs alkaa esineruutua tekemään, ehkä..

Treenien jälkeen käytiin pikku kimppalenkillä Wilin, Pinjan, Tunnan ja Köpin kans. Friida ei yleensä nauti laumassa lenkkeilystä, mutta ilmeisesti tarpeeks tutut kaverit on ihan kivoja, neiti sopeutu joukkoon vallan mainiosti, vaikka korvat väärässä asennossa ovatkin. Vega ja Köpi veti omaa rallia ja Tunna yritti pysyä mukana, on se vaan reipas kakara.